reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

A ja mam pytanie off topic, czy któraś z was bierze inozytol i czuła po nim inaczej owulację? Tak mnie wczoraj nap******** brzuch raz z jednej raz z drugiej strony że musiałam zwinąć się pod kocem i leżeć 🤐 Czułam zazwyczaj owulke ale kurde nie aż tak a jedyne co zmieniłam to ten Inozytol właśnie Oo
Ja brałam i nic po nim nie czułam. 😀 Ale ja nie mam IO, a Ty masz? Może u Ciebie coś pobudził.

reklama
Hej wszystkim!
Szybka przerwa na śniadanko i herbatkę i można dalej zapierdzielać w pracy.
Jutro idę znowu zbadać krew, tym razem sprawdzam tarczycę, bo wyszło mi niedawno TSH 4,3…
Więc no zobaczymy co to będzie. Co robię badania, to coś innego wychodzi.

Nie ma szans. To dopiero 4-5dpo. Nie wiem kiedy dokładnie była owu bo skok trwał w nieskończoność;P a bolało mnie jeszcze dłużej.. strasznie bolesny jest ten cykl, oczywscie powinnam to olać i wziąć jakaś nospe ale liczę, że samo przejdzie.. czekam na testowanie do 30, mimo, że nie ma szans, ale kto mi zabroni sikać;)
Ja na podobnym etapie (chyba🙈)
Może coś być na rzeczy bo jakos długo ta rota i dziwnie z macica w tle 😶

A ja mam pytanie off topic, czy któraś z was bierze inozytol i czuła po nim inaczej owulację? Tak mnie wczoraj nap******** brzuch raz z jednej raz z drugiej strony że musiałam zwinąć się pod kocem i leżeć 🤐 Czułam zazwyczaj owulke ale kurde nie aż tak a jedyne co zmieniłam to ten Inozytol właśnie Oo
Ja biorę inozytol i do końca nie wiem czy to jego zasługa bo ogólnie po tej udanej ciąży z synem mi się pozmieniało tak że owulację bardziej czuję niż okres 🤪 ale mam wrażenie że od kiedy piję inozytol 2m-c to ogólnie i w owu silniej odczuwam i później pomiędzy owu a okresem też bardziej, więcej jakichś kłuć czuję 😵‍💫 a okres to przychodzi i w sumie pierwsze godziny tylko poboli a kiedyś w okres zdychałam

No czyli sobie nie uroiłam nic... Zdecydowanie czułam mocniej aż konkretnie nieprzyjemnie 🤷‍♀️ Nie mam IO albo nic mi o tym nie wiadomo. Kurde ale może jeśli tam się coś pobudziło to większe szanse że tam się coś zadziało dziś czy tam wczoraj 🤐❤️🤣 teraz tylko pozostaje odliczanie, omg jak ja wytrzymam!

Cały czas Was podczytuję, ale rzadko się udzielam – czekam cierpliwie i staram się nie nakręcać, że może akurat w tym cyklu się uda. Teraz jestem 5–6 dpo, nic szczególnego nie czuję.
Wierzę jednak, że każda z nas zobaczy w tym roku upragnione dwie kreseczki 🥰
Dla złapania oddechu zarezerwowałam sobie długi listopadowy weekend nad morzem. Może uda mi się znaleźć bursztyn – podobno przynosi szczęście 🍀🥰

U mnie migrena, ludzie kochani 😆
Wysłałam męża do apteki, wrócił z Dezamigren. 6 tabletek za 5 dych, oby chociaż mi przeszło 😅
Przybijam piątkę ✋️ też od wczoraj walczę ale cały czas boli ale chociaż o tyle tym razem dobrze że funkcjonuje bo bywa i tak że ból taki że tylko zaszyć się pod kołdrą i spać cały czas żeby tylko przeszło 😞

Ja też strasznie czułam owulke w tym cyklu i też brałam myo-inozitol- moze coś w tym jest 🤔

Pozne dzień dobry🖐

reklama
Do góry