reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

U mnie tez do testowania jeszcze trochę czasu a objawów siako takich nie mam niby ani na okres jeescz ani na ciążę 😅 wiem że to jeszcze za wcześnie ale i niby wiem że w tym cyklu za mało starań itd niby wiem ale kurcze jakaś nadzieja zawsze jest😔 jutro ostatni dzień już mam do wypicia duphaston,i już nie mam tabletki i nie wiem czy jutro zatestowac i w razie w dzwonić po receptę jeszcze czy już czekać do dnia miesiączki spokojnie ...🤔
Jak do wypicia ?😅 A ile jesteś po owulacji ? Jeśli test wyjdzie pozytywny to powinnaś dalej go przyjmować.wiec ja bym testowała

reklama
U mnie bez zmian, żadnego pęcherzyka dominującego, endometrium według lekarki też „nie takie jak chcemy” więc jeszcze przez tydzień łykam lamettę 😅 nie za bardzo rozumiem sens, ale lekarka ma ewidentnie na mnie jakiś pomysł więc jej ufam i idę w to dalej 😁
A który dziś masz dzień cyklu ? Nie poprzestawiasz sobie tym nic ?😅

A który dziś masz dzień cyklu ? Nie poprzestawiasz sobie tym nic ?😅
Dzisiaj 16, czyli skończę brać lamette w 23, w 28 dc kontrolne USG i powiedziała, że już niczego więcej w tym cyklu mi nie będzie dawać. Zastanowi się nad badaniami na początek kolejnego i na ich podstawie będziemy myśleć co dalej. Trochę jest tajemnicza, nie chce mi mówić za dużo ale chyba na ten moment mi to pasuje 😊

Ja też strasznie czułam owulke w tym cyklu i też brałam myo-inozitol- moze coś w tym jest 🤔

Pozne dzień dobry🖐
A brałaś ją pierwszy cykl? Pytam z ciekawości, bo ja sama zaszłam w pierwszą ciążę na drugim cyklu na Miovelii i Miovelii Nac i teraz też w nowym cyklu zaczęłam ją brać😊😁

reklama
Do góry