reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
A brałaś ją pierwszy cykl? Pytam z ciekawości, bo ja sama zaszłam w pierwszą ciążę na drugim cyklu na Miovelii i Miovelii Nac i teraz też w nowym cyklu zaczęłam ją brać😊😁
Napewno mi przyspieszyła owulke bo zwykle miewam 17dc, wcześniej też brałam miovele i urodziłam drugiego synka 😊 teraz brałam dla poprawy owu w ciemno z Aliness. Nawet kupiłam sobie ACC zeby podkoksowac ale nie zdążyłam 😄

Źle napisałam do połknięcia mi zostało tylko jutro jeszcze dwie po owu jestem mniej więcej 11-12 dni
A no właśnie bo się tak zastanawiałam czy jest jakaś nowa forma duphastonu czy jak 😂 ja bym sikała,bo w razie jak coś wyjdzie to żeby brać dalej a 11/12dpo jest szansa że coś się pokaże.a przypomnij mi Ty miałaś ovitrelle ?czy Cię pomyliłam z kimś 🤔

reklama
Do góry