ShadowLuna
Aktywna w BB
myśle że jednak najlepiej 10mlu, nie masz jak wskoczyć do apteki lub Rossmana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie mam bo samochodu dzis nie mam w do sklepu czy apteki mam trochę kmmyśle że jednak najlepiej 10mlu, nie masz jak wskoczyć do apteki lub Rossmana?
Ale może poproszę męża żeby mi kupił jak będzie wracał z pracy to jutro rano zrobiemyśle że jednak najlepiej 10mlu, nie masz jak wskoczyć do apteki lub Rossmana?
niech kupi przy okazji ze dwa, jakby jutro nie wyszło, to zawsze jest nadziejaAle może poproszę męża żeby mi kupił jak będzie wracał z pracy to jutro rano zrobie
Napewno mi przyspieszyła owulke bo zwykle miewam 17dc, wcześniej też brałam miovele i urodziłam drugiego synkaA brałaś ją pierwszy cykl? Pytam z ciekawości, bo ja sama zaszłam w pierwszą ciążę na drugim cyklu na Miovelii i Miovelii Nac i teraz też w nowym cyklu zaczęłam ją brać![]()
O właśnie a Ty powtarzałaś test ?Napewno mi przyspieszyła owulke bo zwykle miewam 17dc, wcześniej też brałam miovele i urodziłam drugiego synkateraz brałam dla poprawy owu w ciemno z Aliness. Nawet kupiłam sobie ACC zeby podkoksowac ale nie zdążyłam
![]()
A no właśnie bo się tak zastanawiałam czy jest jakaś nowa forma duphastonu czy jakŹle napisałam do połknięcia mi zostało tylko jutro jeszcze dwie po owu jestem mniej więcej 11-12 dni
Będziesz badać prozka ?Jak ja bym chciała żeby się chociaż okazało że była owulacja u mnienawet jeśli nie będzie ciąży
![]()
Ale gdzie tam.... Chyba złapałam dola.przez pogodęi pracę
![]()