reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

O właśnie a Ty powtarzałaś test ?😁
Tak, muszę wykorzystać te 10 testów 😄 Ciemnieje i idę jednak jutro na prożka i bete i w poniedziałek tylko beta
20250925_171719.jpg

reklama
@Megipta oj ciemnieje! :D fajnie tak sobie te zdjecia poogladac :D

Kurde nadrabialam i nie pamietam, ktora to tam sie ociaga z tym testowaniem i jeszcze na jutro chce przekladac? Bo maz z testami pewnie wroci dzisiaj? Wiec nie, zebym naklaniala, absolutnue, ale moze dzis? :D 😂

Co do nowego watku, dla mnie czerwcowy tez mocno sentymentalny, choc „nalezalam” do majowego 🙊 trzymam kciuki, zeby sie zapelnial jak najszybciej i jak najliczniej!

Mąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie ma😔 niby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację 😭

Załączniki

• IMG_20250925_172738.jpg
    IMG_20250925_172738.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 51
Tak, staramy się o pierwsze dziecko 💗 powiem Wam że przeraża mnie niewiedza, że to dopiero początek, i ja bym nawet mogła poczekać, wiem że może to potrwać... Tylko że ta diagnostyke zaczyna się dopiero po roku. Nie chce smecic, bo wiem ile par stara się latami, po prostu czuję taka niesprawiedliwość, że tyle par czeka na uprawnionego maluszka, a znam przypadki, że po prostu wpadli a dziecka nie chcieli... Obserwuje taka akademię płodności na insta czy fora i mam wrażenie, że większości to przychodzi z trudem i już się nastawiam negatywnie...
Poproszę o wpisanie na ławeczkę 13 października, dziękuję 💗

Cześć 🤗
Powodzenia, obyś nie musiała się starać latami jak niektóre z nas 🥹
Niech ten 13sty będzie dla Ciebie szczęśliwy 🤞🏻🍀

Mąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie ma😔 niby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację 😭
łączę się w bólu 😙
u mnie też dziś biało.
niby w tym miesiącu miała być przerwa, ale jakby było to by człowiek dał radę.. no ale cóż..
następnym razem! ❤️

reklama
Do góry