reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Mąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie ma😔 niby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację 😭
Nie ma okresu więc nadal jesteś w grze, wiem, że smutno ale nie poddawaj się, jeszcze jest szansa, czasem taki promyk to wszystko co mamy;) przytulam Cię.

reklama
Inozytol + myo/D-chiro 650mg :)
Ja mam taki zestaw 😅 aliness to powinien mi już paczki na święta wysyłać z podziękowaniami 😂 ogólnie jak spojrzałam na moją apteczkę to wygląda chyba bardziej obficie niż apteczka niejednego emeryta 😂😂

Załączniki

• Screenshot_2025-09-25-17-59-21-973_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-09-25-17-59-21-973_com.miui.gallery.jpg
    308,9 KB · Wyświetleń: 36
Mąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie ma😔 niby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację 😭
Ehhh współczuję...łącze się w bólu, bo u mnie dopiero 3dc...I też mi było tak strasznie przykro że się nie udało...myśl, że zaraz będziesz miała kolejną szansę, nie smuć się🫂

Dziewczyny 15 września byłam u ginekologa powiedział że owulacja była 2 dni temu. Staraliśmy 13 i 14 września. Testowane od 9dpo i dziś 12dpo i negatyw .. czy jest jakaś jeszcze szansa? Za 6dni @ :)

Pozdrawiam z wanny. Cos mnie rozkłada, zimno mi, musiałam się wygrzać. Zaczęliśmy jakiś fajny film wczoraj z mężem zabijcie mnie nie znam tytułu 🤣 wieczorem czekają cziperki i piwko zero 🤞🏻
A propo, to jakby się mi udało w tym cyklu to niby czerwcowe mamusie. Ale że ja będę mieć cc 37-38 tc to jeszcze majowe 😄
Zawsze sobie mówiłam, jako największa antyfanka lata, że wszystko byle nie rodzić w wakacje. A teraz mam taką wizję oby się udało urodzić w wakacje!

reklama
Do góry