reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
To trzymam kciuki za wyniki 🤞
Ja to w ogóle nie wiem
Bo w czwartek ubiegły na wizycie lekarz mówił że owulacja będzie na dniach. Teoretycznie kazał tak do poniedziałku działać. Działaliśmy do wczoraj. Nie wiem kiedy najlepszy dzień na badanie. Jeśli jakimś w ogóle cudem owu była w co wątpię to może faktycznie poniedziałek wtorek. Nie wiem..... No ale zbadać mogę tylko we wtorek.

Nie ma okresu więc nadal jesteś w grze, wiem, że smutno ale nie poddawaj się, jeszcze jest szansa, czasem taki promyk to wszystko co mamy;) przytulam Cię.
Dziękuję ale jestem zła sama na siebie że nie wytrwałam do okresu jakoś by mi może trochę lżej było jakby tak okres przyszedł a nie zobaczyłabym biel na teście 😥 jakoś tracę nadzieję że mi się uda

Dziękuję ale jestem zła sama na siebie że nie wytrwałam do okresu jakoś by mi może trochę lżej było jakby tak okres przyszedł a nie zobaczyłabym biel na teście 😥 jakoś tracę nadzieję że mi się uda
Nie patrz na to z tej strony! Okres nic by nie zmienil, nadal nie jest to informacja, ktora chxemy otrzymac.. i tak, poki go nie ma, jest nadzieja, a jak przyjdzie, to zacznie sie nowa szansa ♥️

Ja nadal trzymam kciuki, wieczorem badanie przed okresem się nie liczy 🫶 jest nadzieja, przytulam i przekazuje pozytywną energię. Może mocz rozcieńczony albo pozna implantacja

Pozdrawiam z wanny. Cos mnie rozkłada, zimno mi, musiałam się wygrzać. Zaczęliśmy jakiś fajny film wczoraj z mężem zabijcie mnie nie znam tytułu 🤣 wieczorem czekają cziperki i piwko zero 🤞🏻
A propo, to jakby się mi udało w tym cyklu to niby czerwcowe mamusie. Ale że ja będę mieć cc 37-38 tc to jeszcze majowe 😄
Zawsze sobie mówiłam, jako największa antyfanka lata, że wszystko byle nie rodzić w wakacje. A teraz mam taką wizję oby się udało urodzić w wakacje!
Piąteczka mam to samo! Chociaż czerwiec to dla mnie jeszcze wiosna 💐 ale lipiec lub sierpień biorę też mimo że bardzo nie lubię tych miesięcy a co dopiero na rozsypce

reklama
Do góry