KiedyPytam
Fanka BB :)
Tak. Ale ja mam możliwość tylko we wtorekBędziesz badać prozka ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ale ja mam możliwość tylko we wtorekBędziesz badać prozka ?![]()
To trzymam kciuki za wynikiTak. Ale ja mam możliwość tylko we wtorek
Ja to w ogóle nie wiemTo trzymam kciuki za wyniki![]()
Dziękuję ale jestem zła sama na siebie że nie wytrwałam do okresu jakoś by mi może trochę lżej było jakby tak okres przyszedł a nie zobaczyłabym biel na teścieNie ma okresu więc nadal jesteś w grze, wiem, że smutno ale nie poddawaj się, jeszcze jest szansa, czasem taki promyk to wszystko co mamyprzytulam Cię.
Nie patrz na to z tej strony! Okres nic by nie zmienil, nadal nie jest to informacja, ktora chxemy otrzymac.. i tak, poki go nie ma, jest nadzieja, a jak przyjdzie, to zacznie sie nowa szansaDziękuję ale jestem zła sama na siebie że nie wytrwałam do okresu jakoś by mi może trochę lżej było jakby tak okres przyszedł a nie zobaczyłabym biel na teściejakoś tracę nadzieję że mi się uda
Ja nadal trzymam kciuki, wieczorem badanie przed okresem się nie liczyDziękuję ale jestem zła sama na siebie że nie wytrwałam do okresu jakoś by mi może trochę lżej było jakby tak okres przyszedł a nie zobaczyłabym biel na teściejakoś tracę nadzieję że mi się uda
aaaa to łykamInozytol + myo/D-chiro 650mg![]()
Piąteczka mam to samo! Chociaż czerwiec to dla mnie jeszcze wiosnaPozdrawiam z wanny. Cos mnie rozkłada, zimno mi, musiałam się wygrzać. Zaczęliśmy jakiś fajny film wczoraj z mężem zabijcie mnie nie znam tytułuwieczorem czekają cziperki i piwko zero
A propo, to jakby się mi udało w tym cyklu to niby czerwcowe mamusie. Ale że ja będę mieć cc 37-38 tc to jeszcze majowe
Zawsze sobie mówiłam, jako największa antyfanka lata, że wszystko byle nie rodzić w wakacje. A teraz mam taką wizję oby się udało urodzić w wakacje!
Brałam do 5dc po 2 potem do owu po 1aaaa to łykam
Tylko czy można po owulacji? Bo się bałam i nie brałam..
Jaką dawkę brałaś?
Dziękuję za wsparcieNie patrz na to z tej strony! Okres nic by nie zmienil, nadal nie jest to informacja, ktora chxemy otrzymac.. i tak, poki go nie ma, jest nadzieja, a jak przyjdzie, to zacznie sie nowa szansa![]()