Kaalaa
Fanka BB :)
Czekaj, a nie mowilas w sierpniu, ze masz gotowe 2 nastepne tytulyKtóraś chętna na poprowadzenie październikowych kresek?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj, a nie mowilas w sierpniu, ze masz gotowe 2 nastepne tytulyKtóraś chętna na poprowadzenie październikowych kresek?![]()
Jak ja trafiłam tutaj w 2022 roku, to wątek staraczek rzeczywiście był, ale osobno były też wątki na testowanie. Teraz staraczek chyba nie ma? Ale testowanie zostało. Tak mi się wydajeDobra pytam.... Co to za trend otwierania nowego wątku z każdym miesiącem do testowania? To takie dziwne. Bo jak ja tu trafiłam 5 lat temu to np. utworzony został wątek "staraczki 2020" i to się ciągnęło miesiącami.
Haha to chyba była @HermenegCzekaj, a nie mowilas w sierpniu, ze masz gotowe 2 nastepne tytuly?
Jak podczytywałam w 2022 to faktycznie tak było że był wątek staraczkowy i wątek kreskowy.potem zostały już same kreskowe.z tego co mi się kojarzy dziewczyny utworzyły osobny wątek testowania żeby były jakieś ustalone zasady bo tam wbijały dziewczyny z pozytywnym testem i dla osób które tkwiły na wątku staraczkowym kilka lat było to dosyć ciężkieDobra pytam.... Co to za trend otwierania nowego wątku z każdym miesiącem do testowania? To takie dziwne. Bo jak ja tu trafiłam 5 lat temu to np. utworzony został wątek "staraczki 2020" i to się ciągnęło miesiącami.
Bardzo mi przykrou mnie dzisiaj biel vizira, jutro/pojutrze termin miesiączki także nic z tego
My wyjeżdżamy na weekend ze znajomymi także odezwę się po weekendzie. Miłego![]()