reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jeszcze 4dni tego miesiąca! Dawać kreski!
mi zostały tylko chińskie testy 😂 a im już nie ufam .. chociaż to nie są te co mnie kiedyś oszukały, ale i tak już w sumie nie ufam chyba żadnym 😂
musze kupić jakieś prawilne na jutro, bo okres ma być 29go to jeszcze raz spróbuję, a co! 🤭

Załączniki

• IMG_20250926_063240954_HDR (1) (1).jpg
    IMG_20250926_063240954_HDR (1) (1).jpg
    788 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Dzień dobry ❤️

Podaję ☕

Haha to chyba była @Hermeneg 😅 od poniedziałku zaczynam w końcu urlop,potem mamy kilka imprez i będzie mnie tu trochę mniej a przy prowadzeniu wątku niestety się tak nie da bo trzeba być na bieżąco komu okres a komu serduszko 😂

Mam propozycję tytułu październikowego jak coś 🥹 ale prowadzenie wątku to nie moja bajka, za nerwowa jestem 🤣🤣
🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🍁🍂

zrobię jeszcze jeden chiński nie z pierwszego moczu, bo dziś mamy wesele 🙈 kurde, że ja wcześniej nie ogarnęłam tych testów, jakoś mi tak ten tydzień zleciał, że jestem w szoku, że już piątek

Edit. Znowu jakiś ch**ocieniek się pojawia

reklama
Do góry