reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
@callina gratulacje 🥹 💗

Dziewczyny wiem że nikt nie ma pewności, ale jak myślicie, od dwóch dni nie mogę zasnąć, i śpię około 6h. Myślicie że to może bardzo negatywnie wpływać na owulacje?

mi zostały tylko chińskie testy 😂 a im już nie ufam .. chociaż to nie są te co mnie kiedyś oszukały, ale i tak już w sumie nie ufam chyba żadnym 😂
musze kupić jakieś prawilne na jutro, bo okres ma być 29go to jeszcze raz spróbuję, a co! 🤭
Który dpo jesteś bo ja widzę różowy cień jak u mnie na początku 😄 dziś mam 14 dpo, 27dc i 3 dni przed @. Poszłam też dzisiaj na bete i proga i powtórzę tylko w poniedziałek po 3 dniach ale przyrost i tak można obliczyć:) Jeśli też masz tak wcześnie to wygląda to naprawdę obiecująco ale nie myśl negatywnie, ze to biochem i znowu moze spotkać Cię coś złego. Afirmuj, ze bedzie wszystko w porządku 🌺
Ja to sie śmiałam do męża, ze moim pierwszym objawem był zabobon, ze moje dzieci (3 lata i 10 miesiecy) stają na glowie co chwilę a to świadczy, ze wyczuwają, ze mama jest w ciąży 😆

reklama
Wiecie czego się boję najbardziej?
Biochemu znowu.
Odbiorę wyniki a tam progesteron malutki... Ja już widzę czarne scenariusze.

Dziś mi się śniło że okres dostałam

U mnie się sny sprawdzają w odwrocie 😅
A prożkiem chetnie bym sie podzieliła swoim jakby sie dalo bo mnie i tak się nie przydał 🤣

Callina, jak jeszcze raz przeczytam o braku śluzu to wyskoczę przez okno. Chcesz tego? 🎃

🤣🤣

Nie skacz, bo kto pazdziernik poprowadzi 😂

Dokładnie, taka prowadząca jak @kami1094 to Skarb!

Nic nie pozno, 10 to sie szuka cieni, a 11 czy 12 juz widac, a u Ciebie widac i to dobrze!

@poziomkowa00 moze to jest metoda? Chodzic na wesela w terminie @ 😂

Nie gadajcie tak bo nie mam żadnych na horyzoncie 😅🤣

Do góry