callina
Fanka BB :)
Byłam w poniedziałek i był 15...Ty ale czekaj ja nie rozumiem, to źle? Nie może jeszcze wzrosnąć? Może to sam samiuski początek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam w poniedziałek i był 15...Ty ale czekaj ja nie rozumiem, to źle? Nie może jeszcze wzrosnąć? Może to sam samiuski początek
A duphaston czy jak się to tam nazywa?! No zesz ku*** nie wierzę że znów Cię to spotykaByłam w poniedziałek i był 15...
Nikt zdrowo myślący nie przepisze progesteronu przy becie wartości 5 niestety.A duphaston czy jak się to tam nazywa?! No zesz ku*** nie wierzę że znów Cię to spotyka![]()
Ja się nie znam, czyli już nawet na początku powinna być wyższa tak? Jezu jak mi smutno i zle... Callina przytulam Cię najmocniejNikt zdrowo myślący nie przepisze progesteronu przy becie wartości 5 niestety.
Ja bym się jednak bała że będę podtrzymywać niedajboże CP..i napewno na własną rękę nic bym nie brała.co innego jeśli ma ktoś niedomoge i bierze od owulacji.ale @callina nie ma niedomogi skoro 7dpo był wynik 15ng.Jedna dziewczyna z innego wątku miala proga 6 przy startujecie becie. Ładowała w siebie proga zewsząd. Dziewczyny wysyłały jej jak zostawały im luteiny, dupki itd . Urodzila zdrowe dziecko. Dobrze by było abyś miała proga od owu i ładowała w siebie tak samo by wspomóc kropka zanim sam zacznie produkowaćwidać ewidentnie, ze zaskoczyło. Takie wartości bety na początku sa jak najbardziej normalne w tym 11dpo. Musi z czegoś wystartować, implantacja moze byc nawet 9dpo
A to to przeoczyłam, myslalm ze ogólna niedomaga wystepujeJa bym się jednak bała że będę podtrzymywać niedajboże CP..i napewno na własną rękę nic bym nie brała.co innego jeśli ma ktoś niedomoge i bierze od owulacji.ale @callina nie ma niedomogi skoro 7dpo był wynik 15ng.
Jak dla mnie to bardziej biochem, przy cp chyba normalnie beta rośnie? To jest 11 dpo?Ja bym się jednak bała że będę podtrzymywać niedajboże CP..i napewno na własną rękę nic bym nie brała.co innego jeśli ma ktoś niedomoge i bierze od owulacji.ale @callina nie ma niedomogi skoro 7dpo był wynik 15ng.
Cholera. Te kreski naprawdę widoczne powiedziałabym że jednak ta beta w okolicy 10.. przykro mi bardzo, ale może jeszcze próg podskoczy? Były sytuacje, że był okresowy i podskoczył. Serdecznie ci tego życzę żeby tak się stało. ŚciskamKoniec
Beta 5 progesteron też 5