reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Mnie nawet owulaki w tym miesiącu nie wyszły, nie wiem po co sprawdzałam tylko się zirytowałam 🤣😅
A które robiłaś? Ja mam facelle, nie wiem czy one są dobre. Z tymi owulakami to w ogóle mam tak, że ciężko mi odróżnić czy to pik czy nie. Trochę chat gpt pomaga, ale czy on jest kompetentny to nie wiem. 😅

@Fibbie92 92, to rocznik? Jeśli tak to jesteśmy z tego samego rocznika;)
Ja tez, ja tez 🙊

Wyczuwam jutro 3 testowanka, oczywiscie, ze sie nie poddajemy! Dopoki walczysz, jestes zwyciezca czy jakos tak :D

@Hermeneg bo ja to mam wrazenie, ze zeby cis wykryc to trzeba sikac co godzine 😂 mocno sie nad tym zastanawiam, bo ja pije bardzo duzo w ciagu dnia i to ciagle bedzie rozwodnione 😂 olej!

Chat gpt rozpisal mi branie tabletek, w ktorej porze dnia i dobral mega fajna pielegnacje twarzy 😂 ale w kwestii testow nie wiem na ile mu ufac :D
No też kwestia tego jak dobre się zrobi zdjęcie. Mi też dobierał kiedy brać które suple, bo jak się bierze tego dużo, to ciężko się samemu połapać. 😁

A które robiłaś? Ja mam facelle, nie wiem czy one są dobre. Z tymi owulakami to w ogóle mam tak, że ciężko mi odróżnić czy to pik czy nie. Trochę chat gpt pomaga, ale czy on jest kompetentny to nie wiem. 😅

Mam te:

I ogólnie są spoko tylko nie wiem czy mi owulacja umknęło czy jej nie było 😅
Mierze temperaturę od 3 dni zeby jak coś to miec drugk podgląd 🤣🤣

Ja tez, ja tez 🙊

Wyczuwam jutro 3 testowanka, oczywiscie, ze sie nie poddajemy! Dopoki walczysz, jestes zwyciezca czy jakos tak :D

@Hermeneg bo ja to mam wrazenie, ze zeby cis wykryc to trzeba sikac co godzine 😂 mocno sie nad tym zastanawiam, bo ja pije bardzo duzo w ciagu dnia i to ciagle bedzie rozwodnione 😂 olej!

Taaa, też się zastanawiam nad tym co ile się powinno sikać żeby nic nie umknęło bo u mnie wychodzi na to, że jednak mi coś umknęło 🤣

Mam te:

I ogólnie są spoko tylko nie wiem czy mi owulacja umknęło czy jej nie było 😅
Mierze temperaturę od 3 dni zeby jak coś to miec drugk podgląd 🤣🤣

Taaa, też się zastanawiam nad tym co ile się powinno sikać żeby nic nie umknęło bo u mnie wychodzi na to, że jednak mi coś umknęło 🤣
A one są podobno bardzo dobre. Miałam je kupić, ale nie chciało mi się w końcu robić zamówienia przez neta. 😅 Może umknęło po prostu. Może warto zbadać proga jak jesteś ciekawa?

reklama
Do góry