reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

@Fibbie92 92, to rocznik? Jeśli tak to jesteśmy z tego samego rocznika;)
Ja też rocznik 92 xd trochę nas tu jest w takim razie z tego roku 😃

Rany taki zapierdziel mam w robocie,że dopiero zjadłam śniadanie 😅 ale grunt że 6km przebiegnięte z rana 😁 poza tym, wybieram się na pierwsze badania podczas tych starań, zmierzę sobie TSH, FT3 i FT4. Ale dopiero w poniedziałek lub wtorek bo wcześniej przez pracę nie dam rady😅 a ja z tych niecierpliwych jestem, chciałabym juz wiedzieć jakie są te wyniki😆 a wgl chciałabym już wiedzieć czy jestem już w ciąży 😅 a jeszcze nie było nawet owulacji😅😆

reklama
Ja też rocznik 92 xd trochę nas tu jest w takim razie z tego roku 😃

Rany taki zapierdziel mam w robocie,że dopiero zjadłam śniadanie 😅 ale grunt że 6km przebiegnięte z rana 😁 poza tym, wybieram się na pierwsze badania podczas tych starań, zmierzę sobie TSH, FT3 i FT4. Ale dopiero w poniedziałek lub wtorek bo wcześniej przez pracę nie dam rady😅 a ja z tych niecierpliwych jestem, chciałabym juz wiedzieć jakie są te wyniki😆 a wgl chciałabym już wiedzieć czy jestem już w ciąży 😅 a jeszcze nie było nawet owulacji😅😆

Ja jestem z rocznika 91 🥹

Ooo, biegasz 😀 Mnie wczoraj się nie udało zebrać i dzisiaj też mi się nie chce 🤣
Ale kroczki już mam wytuptane ✅😊

Co do badań już zaciskam kciuki za dobre wyniki 🤞🏻🍀

Ostatnia edycja:
Widze niecierpliwosc nasza mocna strona jest 😂
Ja dzisiaj krokow nie mam, wiec wytuptam sobie po pracy, odpale serial i jazda :D

Jaki serial oglądasz? 🥹
Skończyłam jakiś czas temu ten o rodzinie Bridgertonów, zaczęłam "Kochane klopoty" ale utknęłam na początku drugiego odcinka i chyba już nie domęczę więc szukam czegoś innego 😊

reklama
Do góry