Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widać na 1 zdjęciuMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
Na tym pierwszym zdecydowanie widzę.Melduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
No kurcze jest coś na pierwszym zdjęciuMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
Kurcze no cos tam widacMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
Ja takich motywacyjnych miałam kilka parU mnie to jest tak, że zazwyczaj tabela się pokrywa z tym co jest w rzeczywistości a tutaj zonk
A co do rodzinki, czasem lepiej ochłonąć
A ja ciągle myślę czy oddać czy zostawić sobie jako jeansy motywacyjne
Chętnie bym po prostu wynieniła na rozmiar czy dwa większe ale nie ma już w żadnym![]()
Ja widzę na pierwszym zdjęciuMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
I ja widzę na pierwszym zdjęciuMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd