reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
@poziomkowa00 wykreśl mnie proszę z ławeczki 😊
Powodzenia Dziewczyny, trzymam za Was kciuki ❤️
Nie uciekaj 🫂
U nas też miesiąc w plecy albo nawet dłużej bo od 6 tygodnii czekam na wynik bjopsji i dalej go nie mam . A po weekendzie planowana miesiączka także miesiąc w plecy.Tym bardziej że jeszcze niewiadomo jaki wynik bedzie ..... Także też nie wiem kiedy wkoncu przystąpimy do drugiej procedury. Ale oczywiście co miesiąc się staramy naturalnie 😉 ( człowiek ma nadzieję że jakiś cud się stanie 🤣🤣🤣) .

Będziesz robić histeroskopię prywatnie czy na nfz?

reklama
Nie uciekaj 🫂
U nas też miesiąc w plecy albo nawet dłużej bo od 6 tygodnii czekam na wynik bjopsji i dalej go nie mam . A po weekendzie planowana miesiączka także miesiąc w plecy.Tym bardziej że jeszcze niewiadomo jaki wynik bedzie ..... Także też nie wiem kiedy wkoncu przystąpimy do drugiej procedury. Ale oczywiście co miesiąc się staramy naturalnie 😉 ( człowiek ma nadzieję że jakiś cud się stanie 🤣🤣🤣) .

Będziesz robić histeroskopię prywatnie czy na nfz?

Eh, a ja tak nie lubię czekać 😂
Najpierw sie bałam, że po punkcji nie bedziemy mieć zarodków a teraz sie boję, że nie zdazyny ich wykorzystac do konca refundacji 😅
Dostałam skierowanie więc na nfz 🥹
Mam namiary na 3 lekarzy, już wysłałam smsy i... czekam 😊

Do góry