daariaa9
Fanka BB :)
Cudownie, gratulacjeMam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, gratulacjeMam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()
Ja biorę prenacare start bo ma dodatkowo inozytol i metylowane formy witamin.jedynie nie ma jodu,ale to endokrynolog przepisała mi dodatkowoTesty owu przyjdą w poniedziałek. Ale tak mi się wydaję że idalnie na nasz wyjazd w góry wypadniemąż ma urodziny w październiku byłoby cudownie
Skończyły mi się witaminki, brałam Pregna Start, nie wiem czy zamawiać te same czy coś lepszego? Polecicie coś?
Uhuhu ale piękna krechaMiałam testować 10 , dzisiaj szłam i 3x hafta w krzaki puściłam. Mało tego cyce mi tak wyebały w kosmos, że szok![]()
Jesteś moim pocieszeniem, po straceniu jajowodu w tym roku po cpTzn ja się starałam o 2 syna ponad 7 lat. Serio dużo przeszłam. Włącznie z operacją ratującą życie jak mi pękł jajowód z cp..
Mam pracująca tylko lewą stronę (jajnik i jajowód). Więc no my się zabezpieczaliśmy ale nie zawsze.
Monitoruj , ja monitorowałam przez prawie 7 lat. Uda się Tobie![]()
Moja mama też straciła jajowód w cp. Rok później urodziłam się ja, a potem moja siostra.Jesteś moim pocieszeniem, po straceniu jajowodu w tym roku po cpgratki, trzymam mocno kciuki za tą kruszynę
![]()