reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Testy owu przyjdą w poniedziałek. Ale tak mi się wydaję że idalnie na nasz wyjazd w góry wypadnie 🤞🏻 mąż ma urodziny w październiku byłoby cudownie 😁
Skończyły mi się witaminki, brałam Pregna Start, nie wiem czy zamawiać te same czy coś lepszego? Polecicie coś?

Testy owu przyjdą w poniedziałek. Ale tak mi się wydaję że idalnie na nasz wyjazd w góry wypadnie 🤞🏻 mąż ma urodziny w październiku byłoby cudownie 😁
Skończyły mi się witaminki, brałam Pregna Start, nie wiem czy zamawiać te same czy coś lepszego? Polecicie coś?
Ja biorę prenacare start bo ma dodatkowo inozytol i metylowane formy witamin.jedynie nie ma jodu,ale to endokrynolog przepisała mi dodatkowo :)

Tzn ja się starałam o 2 syna ponad 7 lat. Serio dużo przeszłam. Włącznie z operacją ratującą życie jak mi pękł jajowód z cp..
Mam pracująca tylko lewą stronę (jajnik i jajowód). Więc no my się zabezpieczaliśmy ale nie zawsze :) .

Monitoruj , ja monitorowałam przez prawie 7 lat. Uda się Tobie ♥️
Jesteś moim pocieszeniem, po straceniu jajowodu w tym roku po cp 🥹 gratki, trzymam mocno kciuki za tą kruszynę 🤞🏻

U mnie po wszytskim.. @nie ma, ale zawsze przed skacze mi Lh do wysokości prawie pozytywu i dziś tak się stało. Testy białe (pomijając te z testeo bo one mają swoją własną jazdę). Czuję, że zaczynam być ociężała jak balon więc chyba okres za rogiem, teoretycznie przyjdzie za dwa dni. Mój umówił się na USG takie dokładnie, nie pamiętam nazwy, ale ze widać nasieniowody itp. na 02.10... cokolwiek nie wyjdzie to jakiś kolejny fragment układanki. Ja dziś mam spotkanie branżowe ale zorganizowane prywatnie więc zaraz idę zafarbować włosy i zrobić paznokcie żeby wstydu nie przynosić, na szczęście to prywatna inicjatywa więc ani mundur ani strój wyjściowy. Jeansy i koszula albo jakaś bluzeczka. Wygodnie i na wesoło.

reklama
Fajnie, ze umowil sie na dodatkowe badanie, zawsze to wieksza wiedza Wam zostanie albo cos wyjdzie z czym bedzie mozna zaczac dzialac, albo okaze sie, ze w tym zakresie jest ok i zejdzie troche z glowy :)

Do góry