reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

No to już czekam na okres, powinien przyjść we wtorek. Teoretycznie szansa nadal jest ale nikła... No cóż. A jak tam u Was?

Załączniki

• IMG_20250907_103638180.jpg
    IMG_20250907_103638180.jpg
    942,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
@niecierpliwamatka mysle, ze jutro raczej wszystko sie wyjasni, trzymam kciuki dalej ✊

dzisiaj faktycznie piekna jesien tego lata 😂 ale za to mialam swieze, cieple bulki na sniadanie, zrobiony obiad na dzis i podszykowany na jutro, ogarnieta kuchnie i wypilam ciepla kawe, zaliczam mimo wszystko jako udany poranek :D zaraz ide wyrabiac kroki, bo ostatnio dosyc slabo mi to idzie ;D

Ja mam dziś lekkiego dołka,zaczął się śluz płodny więc owulacja się nie przesunie raczej,a małe szanse żeby stary wrócił w najbliższych dniach z delegacji 🫣 więc chyba z tej ławeczki w tym miesiącu nie zejdę 😞 dzisiaj 13dc.ostatnio owulacja była w 21dc,a w tym miesiącu jak na złość będzie o czasie 😞

Cześć dziewczyny, można dołączyć? 😊
Na razie poproszę o wpisanie na ławeczkę, bo nie testuję we wrześniu (jestem w 4 dniu cyklu) 😉 ale będziemy działać, wrzesień to mój ulubiony miesiąc w roku, więc może akurat się uda 🥰
Super,że do nas dołączyłaś ❤️ trzymamy kciuki abyś za niedługo mogła uciekać na mamuśki ❤️

reklama
Ehhh dopiero 3/4dpo a chętnie bym potestowała, w tygodniu to jeszcze jakoś leci a dziś luźny dzień i idzie zwariować 😅

Do góry