reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Hej dziewczyny, ja też poproszę @poziomkowa00 póki co na ławeczkę bo starać zaczniemy się znów najprawdopodobniej dopiero w tym miesiącu 😊
Pokrótce opiszę Wam swoją sytuację: w czerwcu zaczęliśmy się starać i od razu za pierwszym razem się udało, niestety szczęście nie trwało zbyt długo, 11 lipca trafiłam do szpitala, diagnoza - ciąża pozamaciczna 😔 nacięto jajowód i usunięto ją laparoskopowo (jajowód zachowany). Jestem po kontroli u lekarza na USG po operacji wszystko wygląda okej. Zalecenie jakie dostałam - zrobić wymazy na chlamydie, ureoplazme i mykoplazmę, dwa dni temu przyszedł wynik na szczęście wszystko negatywnie. Wstępnie jestem umówiona na badanie drożności jajowodów na 18 września w szpitalu na NFZ z kontrastem i rtg w krótkim znieczuleniu, lecz ciągle się zastanawiam czy wykonywać to badanie. Wiele głosów jest takich, że skoro udało się tak szybko to najprawdopodobniej nie ma zrostów w jajowodach, natomiast lekarz mówi, że zrosty mogły się zrobić w trakcie gojenia jajowodu i on nie nalega ale sugeruje żeby takie badanie wykonać. Macie jakieś doświadczenia z takim badaniem przy wykorzystaniu właśnie kontrastu i rtg? Powiedział też, że w tym samym cyklu po badaniu jeśli wszystko będzie ok można zacząć znowu się starać, jak macie jakieś doświadczenia to chętnie przeczytam, życzę wszystkim dwóch kresek na teście! ♥️

18dc, dziś śniło mi się że robiłam testy😀 ale tak dużo testów, aż mnie pęcherz zaczął boleć. ;o jak się obudziłam, to ledwo do łazienki zdążyłam;P

Ja nie pamiętam co mi się śniło ale spałam jak dziecko😅 Odkąd mam inhalator to przesypiam każdą noc bez duszności 🥹🥰
Naprawdę inny komfort życia 😀

reklama
Do góry