Ja też trzymam za Ciebie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też trzymam za Ciebie kciuki
Nie uciekaj
Zrobisz tak jak będzie dla Ciebie najbardziej komfortowo
No i to mi się bardzoo podoba !@poziomkowa00 to ja poproszę na tą ławeczkę. Dupę mam dużą ale może gdzieś półdupkiem się zmieszczę![]()
Nie uciekaj
U nas też miesiąc w plecy albo nawet dłużej bo od 6 tygodnii czekam na wynik bjopsji i dalej go nie mam . A po weekendzie planowana miesiączka także miesiąc w plecy.Tym bardziej że jeszcze niewiadomo jaki wynik bedzie ..... Także też nie wiem kiedy wkoncu przystąpimy do drugiej procedury. Ale oczywiście co miesiąc się staramy naturalnie( człowiek ma nadzieję że jakiś cud się stanie
) .
Będziesz robić histeroskopię prywatnie czy na nfz?
W tym procesie w którym jesteśmy to czekanie i cierpliwość to główna rzecz.Eh, a ja tak nie lubię czekać
Najpierw sie bałam, że po punkcji nie bedziemy mieć zarodków a teraz sie boję, że nie zdazyny ich wykorzystac do konca refundacji
Dostałam skierowanie więc na nfz
Mam namiary na 3 lekarzy, już wysłałam smsy i... czekam![]()
W tym procesie w którym jesteśmy to czekanie i cierpliwość to główna rzecz.
Niczego nie przyspieszymy
Także sie nie poddajemy️
Dawaj znać jak już ogarniesz i będziesz wiedzieć co i jak![]()