93kora
Fanka BB :)
A nie korci Cię ,żeby teraz nasilać na patyku ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie korci Cię ,żeby teraz nasilać na patyku ?
hehe, nie do 16 jestem w pracy, poczekam do jutraA nie korci Cię ,żeby teraz nasilać na patyku ?![]()
A jaki wynik i ile dpo świadczy, że owulka była?Ja ostatnio 8 dpo miałam 20
No słyszałam właśnie, że te maski/odżywki z only bio są dobreJa też muszę pofarbować bo już odrost jest ale przy tym brązie nie jest widoczny jak przy kruczo czarnych więc trochę poczekam jeszcze
Ale muszę iść do rosska i maski sobie do włosów kupić bo się kończą już. Tyle szukałam ratunku dla włosów i jednak te only bio robią i mnie robotę.
Oby zadzwonili![]()
Niestety nie, mój ma średnie wyniki nasienia, a raczej słabe. Zmieniliśmy styl życia, używamy żelu wspomagającego, bierzemy właściwe witaminy, on ma jakieś tam leki ale eh... Mamy czekać. USG umówione, kolejne badania w grudniu. Mam nadzieję, że może uda się przed, bo kto mi zabroni marzyć?No to jeżeli masz owulacje i brak problemów z zagnieżdżeniem to u Ciebie szybko pójdzie.
Mi się maski z only bio nie sprawdzają. Ale ja mam mocno falowane włosy, które są raczej puchem. Ostatnio fryzjerka mi poleciła fajny olejek, kosztuje 80zł ale to jedyne co u mnie działa i je trochę wygładza.
U mnie OnlyBio ani nie daje efektu wow ani nie szkodzi, taki średniaczek z pięknymi zapachami
A co to za cudo olejek? Jestem ciekawa czy ten o którym myślę![]()
Co to za olejek?Mi się maski z only bio nie sprawdzają. Ale ja mam mocno falowane włosy, które są raczej puchem. Ostatnio fryzjerka mi poleciła fajny olejek, kosztuje 80zł ale to jedyne co u mnie działa i je trochę wygładza.