reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja mam kupioną łyżeczkę z wygrawerowanym "You are going to be a DADDY ❤️" i już nawet wiem,że wsadzę ją w nasze ulubione lody pistacjowe 🤣 tylko coś w ciążę zajść nie mogę,to nie mam jak jej wykorzystać 🤣 oby Grycan do tego czasu nie wycofał tego smaku lodów, bo będzie problem 🙄
ja mam baloniki, które się przebija żeby poznać płeć 😂 i teraz sobie pluje w brodę, że niepotrzebnie je kupiłam, bo na razie nic nie wychodzi 😂

reklama
Powialo mrozem, dziewiczy śnieg;o ale jeszcze 6dni do @, więc szansa jest!

Załączniki

• IMG_20250903_060136802.jpg
    IMG_20250903_060136802.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 62
Oczywiście, jeszcze masz czas na testowanie 😁 czekamy na kolejne testy😊

P.S witam wszystkie panie w ten piękny środowy poranek, ja już dojeżdżam do pracy🙃
Dzięki kochana. Jeszcze trzy miesiące spokojnego testowania. A później kolejne diagnostyki, marzę, żeby zobaczyć kreseczki przed grudniowa wizyta, ale przeciez lekarze są w końcu dla ludzi, chyba mojemu nie utną przyjaciela^^:)

Dzień dobry ❤️

Podaję kawusię ☕

Ale tak nic a nic nie mialas i nagle przyszlo?

Miałam podobno astmę za dzieciaka ale nie pamiętam 🙄

A tak to w ubiegłym roku w listopadzie zachorowałam na zapalenie płuc, później miałam zapalenie oskrzeli i praktycznie temat się ciągnął do stycznia.
Od stycznia do czerwca/lipca ratowałam się inhalatorem który przepisał mi lekarz na nocnej opiece gdy wylądowałam tam z ogromnymi dusznościami.
W końcu inhalator się skończył a ja nie mogłam funkcjonować ani spać.

Poszłam do rodzinnej ale mnie zlała i uznała, że to ostre zapelenie oskrzelI. Jak usłyszała, że podejrzewam astmę i że miałam ją gdy byłam dzieckiem to powiedziała, że to niemożliwe żeby wróciła po tylu latach 😅

Niby mnie wyleczyła z tego zapalenia ale duszności miałam dalej i jeszcze silniejsze więc zmieniłam lekarza poz i ta lekarka po zmianie już mnie potraktowała poważnie i wysłała na spirometrię 🥹

Po spirometrii okazało się, że mam astmę oskrzelową i tak to wygląda 😅

Przepraszam, że tak długo ale ciężko to streścić sensownie w mniejszej ilości wywodu 😅😂

Nie mogę spać.. mój wczorajszy chujkocien okazał się być chujkocieniem.
Dla mnie ten cykl stracony czekam na @ na dodatek już mnie brzuch boli 😩

Przytulam 🫂

Powialo mrozem, dziewiczy śnieg;o ale jeszcze 6dni do @, więc szansa jest!

🤞🏻🍀

No cudowny lekarz nie ma co! Fajnie, ze udalo sie to ogarnac, bo jednak jak wiesz co i dzialasz to latwiej sie zyje, ale to zbywanie pacjentow uwielbiam 🙄

reklama
Do góry