reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Czy u którejś z Was też pada czy tylko ja mam takie szczęście dzisiaj? 😂
Jesieniary, dajcie znać jak u Was 🍁🍂
Wspaniała jesień przyszła, leje że ho ho 🌧️🌧️🌧️ może za to grzyby będą się powoli pokazywać . Ja już czuję nadchodzącą zimę, u nas śniegiem sypie wcześniej niż gdzie indziej i jest prawdziwa zima zawsze, i dużo łopatowania .

Robiłam też test ale i tak myślę że jest za wcześnie i ofkors jest biały jak moja dupa 😅

u mnie też leje ale absolutnie nie jestem jesieniara :(

To pewnie masz jak mój mąż który wstał rano i zapytał czy potrzebuje tej pracy bo w takie dni jak dzisiaj ewidentnie nic mu się nie chce 😂

U mnie nie pada, całkiem przyjemnie jest na dworze, 17 stopni 😁

U mnie 18 i ma lać do 9 😜

14 piękne słońce.

ooo 🥹

Wspaniała jesień przyszła, leje że ho ho 🌧️🌧️🌧️ może za to grzyby będą się powoli pokazywać . Ja już czuję nadchodzącą zimę, u nas śniegiem sypie wcześniej niż gdzie indziej i jest prawdziwa zima zawsze, i dużo łopatowania .

Robiłam też test ale i tak myślę że jest za wcześnie i ofkors jest biały jak moja dupa 😅

Też bym chciała taką zimę o jakiej piszesz, marzy mi się dużo śniegu, zwłaszcza na Święta ❤️🎄

A co do testu, ile masz dzisiaj dpo? 🤞🏻🍀

A ja się witam we wrześniu, wysyłam dużo greckiego słonka 🌞!
Ja po owu - globulka była, seks był, oby tylko mój obiecujący pęcherzyk pękł, a nie się zapadł bo mógł znowu urosnąć jakiś gigant 🥹 @poziomkowa00 prosze o wpisanie na 11, to nasz 11 cykl starań, ostatni naturalny, mam nadzieję, że szczęśliwy 🍀

A ja się witam we wrześniu, wysyłam dużo greckiego słonka 🌞!
Ja po owu - globulka była, seks był, oby tylko mój obiecujący pęcherzyk pękł, a nie się zapadł bo mógł znowu urosnąć jakiś gigant 🥹 @poziomkowa00 prosze o wpisanie na 11, to nasz 11 cykl starań, ostatni naturalny, mam nadzieję, że szczęśliwy 🍀
trzymam kciuki najmocniej jak tylko umiem! 🫶

reklama
Do góry