RóżowaAura
Aktywna w BB
pierwszy raz mam takie coś, nigdy głowa mnie nie boli .Ja kiedyś brałam vemonis i dawało ulgę w takich cudownych cyklach. Współczuję Ci serdecznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwszy raz mam takie coś, nigdy głowa mnie nie boli .Ja kiedyś brałam vemonis i dawało ulgę w takich cudownych cyklach. Współczuję Ci serdecznie.
Jakieś 10/11 dpoTo pewnie masz jak mój mąż który wstał rano i zapytał czy potrzebuje tej pracy bo w takie dni jak dzisiaj ewidentnie nic mu się nie chce
U mnie 18 i ma lać do 9
ooo
Też bym chciała taką zimę o jakiej piszesz, marzy mi się dużo śniegu, zwłaszcza na Święta
A co do testu, ile masz dzisiaj dpo?![]()
zrobimy stoisk jak wiedźmy i spalimyTo ja rok temu kupiłam dwa kocyki akurat była super promka, myślę sobie najwyżej będę miała dla psiaków
Ale od tego czasu przynajmniej kilka razy myślałam żeby je sprzedać![]()
Oprócz tych kocyków to ja mam pełno pięknych ciuszków dla bobo...ale obserwowanych na VintedTo co tam jeszcze macie pokupowane na zaś jak będziecie w ciąży? Ja mam Pamiętnik ciąży, dzianinową sukienkę ciążową, i koszulę nocną ale jest tak fajna, że ubiorę ją sobie chyba na kolejny transfer
Kupowałam w szale do roku starań bo myślałam, że się uda tak szybko jak już wspominałam
Afirmuję żebyśmy wszystkie skorzystały z tych rzeczy jak najszybciej!️
Ja zostawiłam trochę rzeczy po synu, ale sporo też sprzedałam, albo wyrzuciłam. Nie mamy już dostawki, wanienki, gondolki. Ale mam rzeczy do porodu i te najmniejsze rozmiary ciuszków (bo one się nie niszczą). No ale wydatków jeszcze będzie sporo.To co tam jeszcze macie pokupowane na zaś jak będziecie w ciąży? Ja mam Pamiętnik ciąży, dzianinową sukienkę ciążową, i koszulę nocną ale jest tak fajna, że ubiorę ją sobie chyba na kolejny transfer
Kupowałam w szale do roku starań bo myślałam, że się uda tak szybko jak już wspominałam
Afirmuję żebyśmy wszystkie skorzystały z tych rzeczy jak najszybciej!️
Tak właśnie widziałam po męża wynikach że palenie ma ogromny wpływ,kilka miesięcy bez palenia i wyniki o niebo lepszeZgadza się, palenie ma ogromny wpływ na męską płodność. Nie wiem czy na damską też, ale na męską na pewno.
Pokupowane nie mam nic, ale cala lista co potrzebne zrobiona, wszystko wybrane i osobne zakladki w przegladarce pootwierane
Moze jak kupie przed cokolwiek to przyniesie szczescie.. wiecie, zeby sie nie zmarnowalo to organizm powie „ok, no dobra to masz!”