reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
To pewnie masz jak mój mąż który wstał rano i zapytał czy potrzebuje tej pracy bo w takie dni jak dzisiaj ewidentnie nic mu się nie chce 😂

U mnie 18 i ma lać do 9 😜

ooo 🥹

Też bym chciała taką zimę o jakiej piszesz, marzy mi się dużo śniegu, zwłaszcza na Święta ❤️🎄

A co do testu, ile masz dzisiaj dpo? 🤞🏻🍀
Jakieś 10/11 dpo

To ja rok temu kupiłam dwa kocyki akurat była super promka, myślę sobie najwyżej będę miała dla psiaków 😁

Ale od tego czasu przynajmniej kilka razy myślałam żeby je sprzedać 🙈
zrobimy stoisk jak wiedźmy i spalimy 🙈😂😂😂
Nie no kocyków to szkoda, ale baloniki wyrzucę jak do końca roku się nie uda..

To co tam jeszcze macie pokupowane na zaś jak będziecie w ciąży? Ja mam Pamiętnik ciąży, dzianinową sukienkę ciążową, i koszulę nocną ale jest tak fajna, że ubiorę ją sobie chyba na kolejny transfer 😀
Kupowałam w szale do roku starań bo myślałam, że się uda tak szybko jak już wspominałam 😅
Afirmuję żebyśmy wszystkie skorzystały z tych rzeczy jak najszybciej! ✨

To co tam jeszcze macie pokupowane na zaś jak będziecie w ciąży? Ja mam Pamiętnik ciąży, dzianinową sukienkę ciążową, i koszulę nocną ale jest tak fajna, że ubiorę ją sobie chyba na kolejny transfer 😀
Kupowałam w szale do roku starań bo myślałam, że się uda tak szybko jak już wspominałam 😅
Oprócz tych kocyków to ja mam pełno pięknych ciuszków dla bobo...ale obserwowanych na Vinted 😁😁😁 no żesz jak tylko 🍼 to ruszę z kopyta 😁

Wszystko co potrzebuje przyszła mama dla siebie i dla dziecka też się wszystko znajdzie. ciężko mi się rozstać z Ciuszkami ( a tak na poważnie. Miałam uszykowane do oddania ale. Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy. Ta osoba będzie miała chłopca czy dziewczynkę kazała trzymać. Jak już się dowiedziała stwierdziła że nie chce. I tak zostałam. Z uszykowana wyprawka. Łóżeczko kołyska. Dostawka wózki wanienka Przewijak wszystko wszystko chciałam się tego pozbyć a tu masz Ci los mąż nie uważał. I czekam jak na skazanie

Ja zostawiłam trochę rzeczy po synu, ale sporo też sprzedałam, albo wyrzuciłam. Nie mamy już dostawki, wanienki, gondolki. Ale mam rzeczy do porodu i te najmniejsze rozmiary ciuszków (bo one się nie niszczą). No ale wydatków jeszcze będzie sporo.

Pokupowane nie mam nic, ale cala lista co potrzebne zrobiona, wszystko wybrane i osobne zakladki w przegladarce pootwierane 😂
Moze jak kupie przed cokolwiek to przyniesie szczescie.. wiecie, zeby sie nie zmarnowalo to organizm powie „ok, no dobra to masz!”

reklama
Pokupowane nie mam nic, ale cala lista co potrzebne zrobiona, wszystko wybrane i osobne zakladki w przegladarce pootwierane 😂
Moze jak kupie przed cokolwiek to przyniesie szczescie.. wiecie, zeby sie nie zmarnowalo to organizm powie „ok, no dobra to masz!”

Ja jak sobie kupiłam ta sukienkę dzianinowa i dresowe spodnie ciążowe to skończyło się na tym, że w ciążę zaszła moja Siostra więc ostrożnie z tym kupowaniem na zapas 🤣🤣

Do góry