reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dopisane ☺️ opowiesz nam coś o sobie ? ❤️
Mam 2.5 letniego synka. W sumie to specjalnie sie nie staramy, ale nie zabezpieczamy sie nigdy. Co ma byc to będzie 😁 Ostatnio nas trochę poniosło 🤷🏼‍♀️ i skonczyl we mnie. Sprawdziłam według kalendarza było to 2-3 dni przed owulacja. A teraz juz ponad tydzień przed terminem spodziewanej miesiaczki strasznie bola mnie piersi. Jestem strasznie zmęczona. Być moze sobie wkręcam 🤷🏼‍♀️😅 ale w sobotę wypiłam 2 male drinki i czułam sie pijana 😂😂😂 a normalnie mam bardzo mocna glowe. Na tyle pijana ze było mi tak nie dobrze ze musialam isc zwymiotować 🤦‍♀️😂 więc moze faktycznie jest cos na rzeczy

reklama
Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia? 😄

Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia? 😄
Dwa razy nie czułam nic totalnie 😊 w pierwszej ciąży zrobiłam test był biały, trochę było mi smutno ale jak okres nie przyszedł to zrobiłam profilaktycznie betę i była prawie 130 😬 w drugiej bardzo nie chciałam dostać okresu i dwa dni przed miesiączką zrobiłam test mimo że nie było nic innego w moim samopoczuciu. Zaskoczeniem ciężko to nazwać bo już wtedy się staraliśmy ale nie było żadnych objawów typowo ciążowych

Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia? 😄My się staraliśmy ale z miesiąca na miesiąc nie wychodziło… i pamiętam zrobiłam test 6 dni przed okresem i wyszła blada kreska … nie mogłam uwierzyć 🙈 zrobiłam tego samego dnia betę i wyszła 25 i później powtórzyłam przyrost 😊

Ja w sumie w kwietniu zrobiłam test 3 dni przed miesiaczka byl pozytywny, ale byla to ciaza biochemiczna. Mieszkam w UK i akurat miesiac pozniej bylam w polsce więc poszlam kontrolnie do ginekologa. Mówi ze nic tam nie ma na 100% ale kazał sprawdzic betę. Zrobiłam betę a tam było 49. Byl to lekki szok bo skoro ciazy nie ma to jak to możliwe. Okazało sie ze przy następnym cyklu zaszłam w ciaze. Ale żadnych symptomów i w sumie gdyby nie ta beta to był sie dopiero zorientowala jak miesiaczka nie przyszła.

Wczesniejsze nieudane cykle, testowalam mimo, ze wiedzialam, ze bedzie bialo, ten w ktorym sie udalo, zanim zrobilam juz czulam ze tym razem bedzie inaczej, dlatego zawsze powtarzam- nie zadzieraj z kobieca intuicja 😂 kobieta nigdy nie pyta, zeby sie dowiedziec, tylko ona juz wie 😂

Ja raczej zaskoczenia nie miałam, bo się staraliśmy😅 ale jeśli chodzi o symptomy to w ogóle chyba nie było różnicy między objawami ciąży a nadchodzącym okresem. Bolały mnie piersi i nie pamiętam czy coś jeszcze. Po ciąży przestało mnie boleć cokolwiek przed miesiączką i teraz jakby mnie zaczęło coś boleć, to już by było podejrzane, już będę się doszukiwać😁😅

Przychodze z aktualizacja mojej chorej glowy- odkad zaczelismy myslec, ze chcemy sie starac juz 7 raz snilo mi sie dziecko… jest na sali lekarz?

reklama
Do góry