reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja brałam fertistim, ale jego już nie ma. 😕 Znaczy wrócił ze zmienionym składem. Odpuszczam inozytol na ten moment. U mnie wiele raczej nie dawał, a brałam długo.

@Hermeneg, fajny ten organizer. Ja mam z apteki trochę bardziej kompaktowy, też spoko.
Edit. O ja mam taki.

O, fajny 😀 jakby nie ten co już mam to bym zamówiła identyczny 🥹

reklama
Dziewczyny,
Byłam dzisiaj pierwszy raz na monitoringu- 13 dc (ogólnie mam 28/29 dniowe)
E- 6.5mm
JP - brak pęcherzyków wzrastających
JL- 15mm
Będzie coś z tego 🤣 pytanie do dziewczyn, które coś wiedzą w temacie - ja jestem jeszcze ciemna 🤣😛
Ginekolog mówił,żeby dzisiaj zacząć, bo tak za 2 dni powinna być owulacja (testy owulacyjne mam cały czas negatywne)

Dziewczyny,
E- 6.5mm
JL- 15mm
Będzie coś z tego 🤣 pytanie do dziewczyn, które coś wiedzą w temacie - ja jestem jeszcze ciemna 🤣😛
Ginekolog mówił,żeby dzisiaj zacząć, bo tak za 2 dni powinna być owulacja (testy owulacyjne mam cały czas negatywne)

Czy będzie coś z tego to Ci najlepiej powie kolejne usg na których będzie widać czy jesteś po owulacji 😀
Aczkolwiek trzymam kciuki za pęknięcie 🤞🏻🍀

Dziewczyny,
E- 6.5mm
JL- 15mm
przejrzałam moją kartotekę i w lutym w 15dc miałam pęcherzyk 15.3mm a pękł w 19dc 😅
ja bym bezpiecznie działała teraz co drugi dzień aż do kontroli czy pękł 😁 średnio pęcherzyk rośnie 2/3mm na dzień.ale mogą sobie pękać przy różnej wielkości średnio 20-28mm

przejrzałam moją kartotekę i w lutym w 15dc miałam pęcherzyk 15.3mm a pękł w 19dc 😅
ja bym bezpiecznie działała teraz co drugi dzień aż do kontroli czy pękł 😁 średnio pęcherzyk rośnie 2/3mm na dzień.ale mogą sobie pękać przy różnej wielkości średnio 20-28mm
No właśnie się zastanawiam, czy codziennie teraz działać przez te 3 dni, czy jednak co 2 🤣

reklama
Do góry