aiszka
Zaangażowana w BB
ja używam babystart fertilsafeStosujecie jakieś żele intymne?? Czy są jakieś które wspomagają zapłodnienie ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja używam babystart fertilsafeStosujecie jakieś żele intymne?? Czy są jakieś które wspomagają zapłodnienie ??
No zobaczymy, czy będzie mi się chciało codziennieNiby lepiej co drugi dzień ale ja jakoś nie mogę i dla bezpieczeństwa i pewności wolę codziennie![]()
łącze się w bólu - też tak ostatnio miałamDobry wieczór, witam się w 38 dc![]()
I cykl ile trwał?łącze się w bólu - też tak ostatnio miałam
Wiesz kiedy była owulacja?
I cykl ile trwał?
Pik był 23 sierpnia czyli 18 dni temu
Ja lubię horrory ale raz na jakiś czas i muszę oglądać z kimś. Rzadko je oglądam, bo ja potem mam mega schizmy, boję się wszystkiego, boję się do łazienki iść w nocy, czy po klatce schodowej itp itdFajnie ja też chciałam iść. Uwielbiam horrory no uwielbiam
Teraz to sobie mogę xD bo jak oglądam to sama się nakręcama straszne było ?
![]()
Ja nie oglądałam 3 części. Po prostu poszłam z szwagierką, bo dawno horroru nie oglądałam a ona szła sama do kina to postanowiłam zaszalećTa 3 część to beznadziejna na maxa. Wgl mi się nie podobała. I wcale jej się nie bałam a w horrorze chyba o to chodzi reżyserowi, że widz ma się bać, prawda ?![]()
No właśnie 38 dni.I cykl ile trwał?
Pik był 23 sierpnia czyli 18 dni temu
Ale i mnie ostatnia faza cyklu też ma zawsze 14 dni, raz się zdarzyło 13 dni, a teraz to już nie wiem co jest grane , owu raczej byla wtedy bo testowałam a potem przez kilka dni paski bladłyNo właśnie 38 dni.
U mnie owulacja przesunęła się na 22/23dc, a ostatnia faza cyklu u mnie trwa 14-15 dni więc przyszła tak jak trzeba tylko po prostu owulacja się przesunęła mocno