reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
No zobaczymy, czy będzie mi się chciało codziennie 🤣 nic na siłę
Mi też nie zawsze się chce 😅 więc czasami odpuszczamy ale staramy się żeby bliżej owulacji było i w albo po 😅 wiadomo że nie zawsze człowiek ma chęć nie raz zmęczenie i niechęć dopada a nie raz nie mamy jak bo mijamy się tylko w drzwiach przez pracę 😬

Może to był cykl bezowulacyjny ? Albo była ona jednak później niż zakładałaś.juz nie raz tu były historie że dziewczyny robiły testy owu i był pik a owulacji nie było,albo piku nie było a owulacja jednak była 😅 może zbadaj sobie proga?będziesz wiedziała na czym stoisz
U nas na wsi to na wyniki trzeba dwa dni czekać, więc nie wiem czy mam cierpliwość i czy to ma sens

Dzień dobry dziewczyny😊 mam wyniki swojego tsh i muszę przyznać że...emocje co do tego cyklu już mi nieco opadły 😅 wyszło mi 3,9...także ten...nie liczę już zbytnio na nic. Jak nie znajdę nic wcześniej, to za tydzień w czwartek mam lekarza i zobaczymy co powie.

reklama
Do góry