reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Można było to napisać grzeczniej, bo znamy się nie od dzisiaj i nie jestem tutaj nowa 🙂 ale uraził mnie tekst " chyba, że potem nie wywalisz nam tutaj zdjęcie z pozytywnym testem ", tak jakby miało to kogoś zabolec. Myślałam, że mimo ławeczki osoby z którymi tu jestem od prawie roku ucieszyłyby się. No mniejsza, zapisz mnie na 24.09.
Ja się zawsze cieszę, jak każdej z Nas tutaj się udaje , która jest dluuuuugo albo i krótko i stara się ogólnie długo . Bardzo się cieszę. Bo jednak chyba nikt tak nikogo nie zrozumie jak tutaj siebie nawzajem 🙃

Dobra dziewczyny dajcie spokój. Ja też byłam na ławce a ostatecznie przepisałam się na testowania ze względu na seks bez zabezpieczenia.
Po co te nerwy ? Wiadomo, każdej z Nas kiedyś hamulce puszczą ale no fakt jest taki, że Pati od roku czasu. Miesiąc w miesiąc stara się o dziecko. Rozumiem ją doskonale z czym się mierzy dostając nową pracę a z poczuciem chęci posiadania drugiego dziecka..

Nawet jakby wyszedł test pozytywny to przecież może w ten sam dzień napisać, żebyś przeniosła ją z ławki na testowanie i w ten sam dzień albo za parę chwil wstawić test ciążowy.

Ok, rozumiem regulaminu się nie łamie- ale nie napisała przecież, że owulację śledziła, że jest 100% pewna ,że trafiła w okienko.
No ale jednak się przepisałaś i dopiero testowałaś 🤷 to generalnie każda osoba z forum może się tu zapisac w taki sposób na to wychodzi.ale ok..niech tak zostanie jeśli wam to nie będzie przeszkadzało 😉

Uff udało mi się na telerozmowę zapisać do endo i już od jutra zacznę obniżać to swoje tsh😁 dostałam dawkę 50 i do następnego miesiąca pewnie elegancko poleci w dół 😅😊

Można było to napisać grzeczniej, bo znamy się nie od dzisiaj i nie jestem tutaj nowa 🙂 ale uraził mnie tekst " chyba, że potem nie wywalisz nam tutaj zdjęcie z pozytywnym testem ", tak jakby miało to kogoś zabolec. Myślałam, że mimo ławeczki osoby z którymi tu jestem od prawie roku ucieszyłyby się. No mniejsza, zapisz mnie na 24.09.
Nie napisałam tego niegrzecznie, tylko kurcze zaraz tu będą wpadały przypadkowe osoby które dzisiaj zrobiły test i chcą na dziś na testowanie..będzie po prostu tu zaraz bałagan bo powinnam wtedy wszystkie takie osoby wpisywać 🤷 ja wiem,że my jesteśmy tu razem dłużej i oczywiście że bym się ucieszyła jeśli się okaże że się udało.ale są tu też osoby które dopiero dołączyły.jesli cię to jakoś uraziło,to przepraszam.nie to miałam na celu.

Nie napisałam tego niegrzecznie, tylko kurcze zaraz tu będą wpadały przypadkowe osoby które dzisiaj zrobiły test i chcą na dziś na testowanie..będzie po prostu tu zaraz bałagan bo powinnam wtedy wszystkie takie osoby wpisywać 🤷 ja wiem,że my jesteśmy tu razem dłużej i oczywiście że bym się ucieszyła jeśli się okaże że się udało.ale są tu też osoby które dopiero dołączyły.jesli cię to jakoś uraziło,to przepraszam.nie to miałam na celu.
Okey, w takim razie sztama 🤝😁
Możesz mnie zapisać na ten 24.09 🙂

reklama
Do góry