poziomkowa00
Fanka BB :)
Możesz się udzielaćNie znam się ale skoro tak na być to ok. Czy to znaczy że mam się nie udzielać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz się udzielaćNie znam się ale skoro tak na być to ok. Czy to znaczy że mam się nie udzielać?
No i żebyś długo tutaj nie gościłaNie znam się ale skoro tak na być to ok. Czy to znaczy że mam się nie udzielać?
Ja mam w tym roku 32 lataOk. To spróbuję Was poznać lepiej. Kto jest tu bliżej 40 niż 30?Czy wszystkie tu jedziemy na dopalaczach czy ktoś raczej naturalnie się stara?
Ja mam 33, naturalnie się staramy, pierwszy cykl starań póki coOk. To spróbuję Was poznać lepiej. Kto jest tu bliżej 40 niż 30?Czy wszystkie tu jedziemy na dopalaczach czy ktoś raczej naturalnie się stara?
Ok. To spróbuję Was poznać lepiej. Kto jest tu bliżej 40 niż 30?Czy wszystkie tu jedziemy na dopalaczach czy ktoś raczej naturalnie się stara?
No nie przesadzajmy kurcze dziewczyna jednak na tej grupie jest sporo czasu jest na ławeczce bo musi miesiąc czy dwa odpuścić nie koniecznie w tym miesiącu się stara zajść ale zdarzają się i wpadki więc trochę dziwnie to określiłaś że nagle wypali z testem pozytywnym no jak mogła skoro była na ławeczce,kurde bez przesady seks w związku jest i wszystko się może zdarzyć nawet jeśli ktoś się zabezpiecza więc trochę nie ładnie napisałaś.Ja tylko przypomnę że według regulaminu na ławce są osoby które z różnych powodów nie mogą się w danym miesiącu starac..jesli był seks bez zabezpieczenia to zapisujemy się na testowaniechyba że jak okres jednak się spóźni to nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana
Też mam takie samo zdanie na ten temat. Stara się jednak jakiś czas o te dziecko a że musi chwilowo odpuścić to nie trzeba od razu jej ścigać że uprawiała seks a siedzi na ławeczce bez przesady... I oczywiście może się przepisać z ławeczki na testowanie w każdej chwili a tu od razu jakby jakieś przestępstwo popełniłaDobra dziewczyny dajcie spokój. Ja też byłam na ławce a ostatecznie przepisałam się na testowania ze względu na seks bez zabezpieczenia.
Po co te nerwy ? Wiadomo, każdej z Nas kiedyś hamulce puszczą ale no fakt jest taki, że Pati od roku czasu. Miesiąc w miesiąc stara się o dziecko. Rozumiem ją doskonale z czym się mierzy dostając nową pracę a z poczuciem chęci posiadania drugiego dziecka..
Nawet jakby wyszedł test pozytywny to przecież może w ten sam dzień napisać, żebyś przeniosła ją z ławki na testowanie i w ten sam dzień albo za parę chwil wstawić test ciążowy.
Ok, rozumiem regulaminu się nie łamie- ale nie napisała przecież, że owulację śledziła, że jest 100% pewna ,że trafiła w okienko.