reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Dziewczyny muszę pozamawiać trochę testów ciążowych bo mi zapas się kończy,do tej pory używałam pinków ale na tym forum widziałam że często dają pozytywy przy braku ciąży,i tak się zastanawiam jakie zamówić możecie coś polecić a najlepiej link podać jakich wy używacie i które was nie zawiodły?

Nie jest to udowodnione naukowo, ale wieść forumowa niesie ze bromelaina wspomaga zagnieżdżeniu zarodka więc trzeba go jeść od owulacji. I najbardziej środek ananasa bo on ma najwięcej tego składnika.

Ja wiem że to może kosmiczne, ale ja się już chwytałam wszystkiego po ponad 3 latach walki i ciążę. 😉 Wino czerwone na endometrium też piłam. Wiesiołek na śluz płodny. I inne takie. Z nogami do góry po seksie 😂
Wiesiołek na śluz pomógł?

reklama
Do góry