reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jeszcze nie gadałam z moją lekarką jak ona to widzi, ja oczywiście mam przed oczami lepsze działanie na dwóch tabletkach, nie wiem czy chcę tracić czas na jedną 🥲 aczkolwiek moją położniczą głowa podpowiada zupełnie co innego
Jesteś położną?
Wiesiołek na śluz pomógł?
Śluz był super ale czy on wiesiołka, cholera wie 😅

reklama
U mnie zaczynają się schody. Napisałam dzisiaj do swojego lekarza że potrzebuje na wizytę za tydzień czwartek piątek, a on nie odpisuje. Wydaje mi się że urwał się jak zawsze na urlop we wrześniu 😅🤦 będę musiała kogoś innego ogarnąć. Na szczęście mam paru znajomych ginekologów 😂

Cześć wszystkim :)
Czy tak prawie w połowie miesiąca można się jeszcze do Was dosiąść? 😁 to mój pierwszy wpis na tym forum, chociaż w staraniach jestem już dosyć zaprawiona, za mną już ponad półtora roku starań i worek pieniędzy wydany na badania, które wychodzą książkowo 🙄
W tym cyklu pierwszy raz podchodziliśmy do IUI, w której powodzenie praktycznie nie wierzę, ale mąż się uparł że próbujemy 🤪
trzymam kciuki za każdą z Was ❤️

Cześć wszystkim :)
Czy tak prawie w połowie miesiąca można się jeszcze do Was dosiąść? 😁 to mój pierwszy wpis na tym forum, chociaż w staraniach jestem już dosyć zaprawiona, za mną już ponad półtora roku starań i worek pieniędzy wydany na badania, które wychodzą książkowo 🙄
W tym cyklu pierwszy raz podchodziliśmy do IUI, w której powodzenie praktycznie nie wierzę, ale mąż się uparł że próbujemy 🤪
trzymam kciuki za każdą z Was ❤️
Pewnie ! Witamy ❤️ rozgość się,oby nie na długo :) kiedy będziesz testować?

reklama
Do góry