Hermeneg
Fanka BB :)
A ja mam takie nowe powiedzenie :
Kto z ławki wstaje – dwie kreski dostaje![]()
Ooo

A czy babeczka w pakiecie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam takie nowe powiedzenie :
Kto z ławki wstaje – dwie kreski dostaje![]()
Cześć wszystkim
Czy tak prawie w połowie miesiąca można się jeszcze do Was dosiąść?to mój pierwszy wpis na tym forum, chociaż w staraniach jestem już dosyć zaprawiona, za mną już ponad półtora roku starań i worek pieniędzy wydany na badania, które wychodzą książkowo
W tym cyklu pierwszy raz podchodziliśmy do IUI, w której powodzenie praktycznie nie wierzę, ale mąż się uparł że próbujemy
trzymam kciuki za każdą z Was![]()
dziękujęPewnie ! Witamyrozgość się,oby nie na długo
kiedy będziesz testować?
Babeczki też będą !Ooo
A czy babeczka w pakiecie?![]()
Witaj. Trzymam kciuki.Cześć wszystkim
Czy tak prawie w połowie miesiąca można się jeszcze do Was dosiąść?to mój pierwszy wpis na tym forum, chociaż w staraniach jestem już dosyć zaprawiona, za mną już ponad półtora roku starań i worek pieniędzy wydany na badania, które wychodzą książkowo
W tym cyklu pierwszy raz podchodziliśmy do IUI, w której powodzenie praktycznie nie wierzę, ale mąż się uparł że próbujemy
trzymam kciuki za każdą z Was![]()
A suplementujesz proga?Szczerze mówiąc marzyłam o takim na poziomie 15
Pamiętam jak przy cb miałam 22 i teraz mam nadzieję, że to ciąża
Eh, naiwności.
Witaj. Trzymam kciuki.
A suplementujesz proga?
2 Dziennie?Ja biorę od miesiąca 2 tabletki wiesiołka i faktycznie śluzu jest bardzo dużo![]()
A który dzień cyklu?Nie, jakbym suplementowała to by mnie ten wynik nie nakręcił![]()
Tak ja biorę 2 dziennie,bo już mam tyle tych wszystkich tabletek teraz że więcej nie przełknę2 Dziennie?
Bo ja biorę 2 tabletki 3 razy dziennie.
Ale zaczęłam dopiero od 3dc a teraz mam 9dc
Zobaczymy czy to coś zadziała czy dopiero będzie widać w kolejnym cyklu
No to nic nie pozostaje jak trzymam kciukiNie, jakbym suplementowała to by mnie ten wynik nie nakręcił![]()