reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
My pijemy z Pasieki Sadowskich 😁 maja często promki i najlepiej się opłacają moim zdaniem
dziękuję ❤️
ja aktualnie stosuję się do twoich zaleceń odnośnie wiesiołka z Oeparol (3x2) 😄 zobaczymy czy coś się poprawi, za dwa dni powinny się już zacząc "te dni" 🤭

Ostatnia edycja:
Możesz polecić konkretną firmę i dawkowanie?
Te dla męża też 😄 będę wdzięczna
Ja kupuję na olini :) nie jest pewnie najtaniej, ale sprawdził się więc już przy tej firmie zostałam 😁
pijemy raz dziennie po obiedzie po takiej niecałej łyżce stołowej. Ja wiesiołka ze smakiem, mąż swój z obrzydzeniem 😆 Ten olej z czarnuszki jest naprawdę paskudny 🤢

Ja kupuję na olini :) nie jest pewnie najtaniej, ale sprawdził się więc już przy tej firmie zostałam 😁
pijemy raz dziennie po obiedzie po takiej niecałej łyżce stołowej. Ja wiesiołka ze smakiem, mąż swój z obrzydzeniem 😆 Ten olej z czarnuszki jest naprawdę paskudny 🤢
Dziękuję za odpowiedź 😀

Ja nadrabiałam okolo 80 stron 😂 lubię Was czytać 😅 a najbardziej lubię patrzec na testy. Mało osób we wrześniu testuje 😀 ja na pewno sie pochwalę. Nawet jak bedzie piekny upadek.

O kurde 😁
Wyobrażałam sobie, że ruskie pukają od drzwi do drzwi. Ja mam wielki Pawlacz nad wejściem do mieszkania, spokojnie tam bym weszła . Lustro w przedpokoju zasloniłabym i jakby stał pode mną tylko jeden strzał w głowę z gnata (oczywiście miałby tłumik w razie jakby następny przyszedł) . Tego ciało biorę na sam koniec mieszkania. Zabieram sprzęt i wracam i czekam na następnego 😁😁 . Dzieci w zabudowanej szafie i góry czekają. Aaa no jeszcze i tą zabudową szafy zrobiłabym korytarz do wyjścia z chałupy 😁 o mój Boże 🤣
Hahahahah, no nieźle 🤣 akcja niczym z filmu akcji 🤣 ale nie powiem, to by był dobry plan 😁

reklama
Trzymam za Was wszystkie kciuki ❤️ widzę że trafiłam do wątku gdzie większość jeszcze nie jest na tej "ciężkiej" drodze. I oby tak zostało. Jak trafiłam na forum prawie 7 lat temu miałam do czynienia z wątkami gdzie były dziewczyny już po przejściach, poronieniach itd. starałyśmy się długie miesiące, ale prawie wszystkim się udało ❤️
No ja już jestem staraczka weteranka 😂 od roku bez zabezpieczenia i lipa. 🤷 Wcześniej 3 lata walki. Tylko że wtedy to było.inaczej. teraz już mam swój skarb. Płacząc co miesiąc i szukając pomocy w życiu nie wierzyłam że urodzę zdrowe i takie cudowne dziecko. ❤️ Teraz też nie wierzę że się uda. Wręcz jestem w panice że już takie szczęście drugi raz mnie nie spotka......
Weteranki to tu są dziewczyny, które starają lub starały się wiele wiele lat 😁 taki rok to tak naprawdę nic w porównaniu do nich, ale dla nas taki rok to dużo. My staramy się od listopada zeszłego roku, czyli prawie rok, w marcu i kwietniu przeszłam ciąże biochemiczne. Staramy się naturalnie. W tym roku oboje skoczyliśmy 30 lat. Mamy już córkę 4,5 letnią.

Do góry