reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

A ja mam takie nowe powiedzenie :
Kto z ławki wstaje – dwie kreski dostaje 🥹❤️
Może się sprawdzi i u mnie 😁 w sumie jeszcze nigdy z ławki nie wstałam 😁
Ale u mnie tez nie sprawdziło się stwierdzenie, że kto prowadzi wątek kreskowy ten potem szybko w ciążę zachodzi 😁 prowadziłam kreski w styczniu 😁 i owszem w marcu i kwietniu się udało, ale co z tego jak ciąży brak do dziś 😅 a większości dziewczyn się to sprawdziło 😍

Ostatnia edycja:
reklama
Weteranki to tu są dziewczyny, które starają lub starały się wiele wiele lat 😁 taki rok to tak naprawdę nic w porównaniu do nich, ale dla nas taki rok to dużo. My staramy się od listopada zeszłego roku, czyli prawie rok, w marcu i kwietniu przeszłam ciąże biochemiczne. Staramy się naturalnie. W tym roku oboje skoczyliśmy 30 lat. Mamy już córkę 4,5 letnią.
No to ja uprzednio starałam się dokładnie 3,5 roku. Teraz od prawie 1,5 roku bez zabezpieczenia i nic. 🤦 Też mam córeczkę w podobnym wieku :) z tą rożnicą że dobijam 40-stki 🙈

A kiedy masz planowany dzień @? 😀❤️
W teorii to aplikacja pokazywała mi owulację wczoraj i okres 25.ale obstawiam,że raczej była dzień/dwa wcześniej więc 23/24 pewnie zawita 🩸.miałyśmy chyba ostatnio okres w tym samym dniu z tym,że u mnie to ta owulacja jest właśnie albo w 14dc albo w 21dc więc bądź człowieku mądry 😅

Hej 🌼

Jestem nowa - obserwuje Was z doskoku i w sumie stwierdziłam, że czemu by nie 😁 fajne miejsce i inspirujące osoby! Można mnie wpisać na testowanie na 24. To będzie już nasz 5 cykl starań - świeżaki z nas (mam 28 lat). Nadrabiam zaległości i czytam z zapartym tchem te 100 parę stron wątku 🙈

Uhhh jak miło, że tu kawa na stole zanim człowiek sam o tym dobrze pomyśli ☕

Hej 🌼

Jestem nowa - obserwuje Was z doskoku i w sumie stwierdziłam, że czemu by nie 😁 fajne miejsce i inspirujące osoby! Można mnie wpisać na testowanie na 24. To będzie już nasz 5 cykl starań - świeżaki z nas (mam 28 lat). Nadrabiam zaległości i czytam z zapartym tchem te 100 parę stron wątku 🙈

Uhhh jak miło, że tu kawa na stole zanim człowiek sam o tym dobrze pomyśli ☕

Witamy 🥹❤️

reklama
Do góry