reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

U nas zejscie ze stresu pomoglo, nawet wyluzowalam sie na tyle, ze wypilam kilka drinkow za duzo, jakos lekko po owu i potem za to wypominalam to sobie caly czas, wiec i tak zle wyszlo 😂 mysle, ze moze to duzo zalezec, ale to nie jest jedyny czynnik, ktory ma wplyw, gdyby tak bylo, nie byloby problemow :D

Mnie czeka pierwsza owu po odstawieniu tabletek, zastanawiam sie czy cykl mi sie zmieni, bo zawsze mialam 28 dni, dzisiaj 14dc i jak byk wypadaloby teraz, wczoraj wieczorem lekko mnie zabolalo, ale totalnie nie bezposrednio w jajniki tylko predzej promieniowalo do ledzwi, teraz siedze i sie zastanawiam czy owu nie bedzie w 1 cyklu, a moze to bylo to, ale bol srednio mi jednak znany, a moze jeszcze owu nie bylo bo cos sie przesunie 🙄

reklama
W teorii to aplikacja pokazywała mi owulację wczoraj i okres 25.ale obstawiam,że raczej była dzień/dwa wcześniej więc 23/24 pewnie zawita 🩸.miałyśmy chyba ostatnio okres w tym samym dniu z tym,że u mnie to ta owulacja jest właśnie albo w 14dc albo w 21dc więc bądź człowieku mądry 😅
Tez mam mieć 23.09 okres I tak jak ty seksy chyba mogły być trochę za późno, bo poniedziałekwtorek, a nie wiemczy owulka nie byla czasem w niedzielę. No nic zobaczymy ja mam 20 testować chyba.

Dziękuję 🥹
U mnie ten prożek to chyba wynik pęknięcia dwóch pęcherzyków bo jak byłam na usg w 8 dc to lekarka widziała dwa 🙂
To pewnie nie ciąża ale taki wynik naturalnego prożka i tak cieszy 🥰
Żebyś zaraz nie pisała jak @niezapominajka876 "kur*a jestem w ciąży". Dopóki nie ma okresu jest nadzieja i trzymam kciuki, bo prozek gigant.

Powiem Wam, ze jakiś dziwny ten okres mam teraz :/ U mnie z reguły trwa takie 4-5 dni i koniec, a teraz jakoś dziwnie. We wtorek późnym wieczorem dostałam plamienia, wczoraj w sumie można powiedzieć, ze normalnie (choc ta krew taka ciemniejsza), a dziś juz mało co... I już zgłupiałam🤷‍♀️. Do tego tak mnie głowa boli, że najlepiej poszłabym spać :/

Żebyś zaraz nie pisała jak @niezapominajka876 "kur*a jestem w ciąży". Dopóki nie ma okresu jest nadzieja i trzymam kciuki, bo prozek gigant.

Nie nastawiam się na ciążę ale bardzo sie cieszę, że prozek potwierdził owulację bo nie miałam wyraźnego piku na testach owu. Na szczęście mierzyłam temperaturę i wyłapałam a badanie potwierdziło.
To już mój sukces na ten miesiąc 🤣

Tez mam mieć 23.09 okres I tak jak ty seksy chyba mogły być trochę za późno, bo poniedziałekwtorek, a nie wiemczy owulka nie byla czasem w niedzielę. No nic zobaczymy ja mam 20 testować chyba.
No ja we wtorek miałam wieczorem śluz z krwią,więc obstawiam że pęcherzyk wtedy pękł bo bolał mnie lekko brzuch..a seks dopiero wczoraj wieczorem.no ale czasem takie plamienia mam też jak pęcherzyk się wyłania...a dziś nadal śluz płodny więc już nie wiem czy udało się wstrzelić czy nie bo i brzuch nadal boli 🙄

Zapisz mnie na 19 testowanie.
Owulacja potwierdzona u gina .idealnie z testami owulacyjnymi się zgrała.
Edometrium całkiem ok 9mm
Od następnego cyklu
Od 3do 7 dnia-2x1 dziennie latrezol
Estrofem Od 10 dnia cyklu przez 3 dni po 1 tabletce .
Potem wizyta 12 dzien cyklu
Potem wjeżdża duphaston,acard 150
Od pozytywnego testu heparyna.

reklama
Do góry