reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Tak myślę, jeszcze porobię z 3 dni te testy. Ale robiłam dzisiaj w sumie 3 i niestety nie ciemnieją wręcz przeciwnie 😅 Chyba już po ptokach, pozostaje czekać. Ale! Jak faktycznie tak jest i owulacja była gdzieś wczoraj, to znaczy że jeszcze 30 bym mogła zatestować 🫠 byłoby 12 dpo!
A czułaś jakieś bóle owulacyjne?

Wyniki hormonów mam wszystkie w normie ale widzę że tsh trochę wzrosło i mam 2,1, dobrze kojarzę że mówiłyście że powinno być mniej niż 2?

Takze Wasze zdrowie i jak najwięcej kresek 🥳
To ja pije właśnie groka, bo czuje, ze mnie przeziębienie bierze, a chora byc nie mogę. Następny tydzień to najważniejszy moment całego roku mojej pracy, więc muszę być zdrowa, a jak na złość dziś tak mnie rozbiera coś na chorobę.
Testować mam w sobotę, bo okres 23 ma przyjść, a kompletnie brak jakichkolwiek objawów i nadziei nie robię sobie żadnej.

To ja pije właśnie groka, bo czuje, ze mnie przeziębienie bierze, a chora byc nie mogę. Następny tydzień to najważniejszy moment całego roku mojej pracy, więc muszę być zdrowa, a jak na złość dziś tak mnie rozbiera coś na chorobę.
Testować mam w sobotę, bo okres 23 ma przyjść, a kompletnie brak jakichkolwiek objawów i nadziei nie robię sobie żadnej.
Mnie w takich sytuacjach grzaniec stawial na nogi 🙈 nic tak nie rozgrzewa :D
Brak objawow na @ to dobry objaw!

reklama
Cycki bolały ale to sutki byly jak węgielki. Nawet widzialam że sa całe czerwone. Glowa bolala ale wcześniej niz zawsze. Plamienia nie bylo tylko białoróżowy sluz kilka dni przed okresem. Serio byl inny. W sumie nawet w pracy raz zasnelam. Co mi przy moim adhd sie nie zdarza. Kolezanka z pracy zapytała czy przypadkiem nie zaciążyłam bo mimo zaspania jestem jakas promienna. Poleciałam od razu po test i wyszla druga kreska ale wiedziałam ze to juz po zawodach bo zaczelam krwawić. Przez jakiś tydzień test wychodził pozytywny.

Do góry