Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha nie, ja to Baranek z adhdOjj mam tak samo.. Ciąży jeszcze nie ma a ja już mam cały plan poinformowania kiedy co i jakJesteś może z pod znaku Ryby ?
SuperBeta 65,85 powtórka w czwartek![]()
Jest tu taka zasada na kreskach, że musisz być zapisana, żeby pokazywać tu testy, a chyba nie byłaś zapisana? Każdej życzymy ciąży i gratuluję, że w niej jesteś, ale musiałabyś przejść na inny wątekWitam. Mam termin @ na 26.09 ale od 21.09 już wychodzą pozytywne testy z blada kreseczka z tym że nie ciemniejąmam nadzieję że będzie dobrze
Tak. O 11.30 bo przyjechały testy i nie mogłam poczekać do jutra (z rana też powtarzam z porannego) ten jest rozcieńczony bo piłam kawę i szklankę coli ale coś jest@Megipta powtarzałaś może test?![]()
GratulacjeTesty z 3 ostatnich dni
Betę najlepiej powtórzyć po 48h wtedy można sprawdzić w kalkulatorze czy prawidłowo przyrastaBo żeby jutro powtórzyć to za wcześnie będzie ?