reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Witam. Mam termin @ na 26.09 ale od 21.09 już wychodzą pozytywne testy z blada kreseczka z tym że nie ciemnieją 🥺 mam nadzieję że będzie dobrze
Jest tu taka zasada na kreskach, że musisz być zapisana, żeby pokazywać tu testy, a chyba nie byłaś zapisana? Każdej życzymy ciąży i gratuluję, że w niej jesteś, ale musiałabyś przejść na inny wątek ☺️

Ostatnia edycja:
@Megipta powtarzałaś może test? 🥹
Tak. O 11.30 bo przyjechały testy i nie mogłam poczekać do jutra (z rana też powtarzam z porannego) ten jest rozcieńczony bo piłam kawę i szklankę coli ale coś jest 🥺
Screenshot_20250923_114457_Gallery.jpg

Mize źle robię ale na bete chce pójść raz żeby mniej- więcej zobaczyć kiedy zapisać sie do ginekologa. Teraz zbieram clexany i zacznę łykać acard150

Testy z 3 ostatnich dni
Gratulacje :) ❤️ ale nie widzę,abyś była zapisana u nas na liście na testowanie ani na ławeczkę.a w tym wątku udzielają się jedynie zapisane osoby.W związku z tym,że Ty masz już pozytywny test to możesz dołączyć do grupy majowych mam albo utworzyć czerwcowe mamy(nie wiem jak wypada ci termin).W każdym razie trzymamy kciuki i życzymy nudnych 9 miesięcy ❤️

reklama
Do góry