reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Tak. O 11.30 bo przyjechały testy i nie mogłam poczekać do jutra (z rana też powtarzam z porannego) ten jest rozcieńczony bo piłam kawę i szklankę coli ale coś jest 🥺
Zobacz załącznik 1721745
Mize źle robię ale na bete chce pójść raz żeby mniej- więcej zobaczyć kiedy zapisać sie do ginekologa. Teraz zbieram clexany i zacznę łykać acard150
gratulacje, super ! Trzymamy kciuki 🤞

reklama
Tak. O 11.30 bo przyjechały testy i nie mogłam poczekać do jutra (z rana też powtarzam z porannego) ten jest rozcieńczony bo piłam kawę i szklankę coli ale coś jest 🥺
Zobacz załącznik 1721745
Mize źle robię ale na bete chce pójść raz żeby mniej- więcej zobaczyć kiedy zapisać sie do ginekologa. Teraz zbieram clexany i zacznę łykać acard150

O, na tym faktycznie coś widzę 😊
Powodzenia 🍀

Zobacz załącznik 1721745
Wpisać Ci 🍀na szczęście ?🥹

Mi nie trzeba dwa razy powtarzać 😂 już Cię dopisuje na 30😂
To bedzie 22dc, ale jak coś ma być, to może już bedzie widać😆 Ciężko mi stwierdzić jak długo bedzie trwał ten cykl, bo po wyjęciu wkładki chyba jeszcze nie unormowały mi się do końca, ale poprzedni był krótki, więc tego się trzymam😆🤭

Zobacz załącznik 1721745
Piękna kreseczka🥹 nie ma wątpliwości! GRATULACJE i powodzonka💪🌸

Zobacz załącznik 1721745
Ja też chcę taką 😍😍 pozytywnie zazdroszczę!

Ja proszę już oficjalnie o wpisanie🩸 bardzo się cieszę że przyszła, chyba ją myślami wywołałam, bo siedziałam w pracy i myślałam "no mogłaby już się zacząć, chcę już nowy cykl"😅 ten czas, kiedy już wiesz, że nic z tego to do d*py jest, bo nie masz wtedy wpływu na nic 🙄 także humor mi się poprawił, zaczynamy odliczanie do owulacji🥹😅

reklama
Ja proszę już oficjalnie o wpisanie🩸 bardzo się cieszę że przyszła, chyba ją myślami wywołałam, bo siedziałam w pracy i myślałam "no mogłaby już się zacząć, chcę już nowy cykl"😅 ten czas, kiedy już wiesz, że nic z tego to do d*py jest, bo nie masz wtedy wpływu na nic 🙄 także humor mi się poprawił, zaczynamy odliczanie do owulacji🥹😅
Oh zazdroszczę,też już czekam z niecierpliwością 😅

Do góry