reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Wczoraj padłam o 21. Mój się śmieje, że coś mi tu śmierdzi. Ja tam twierdzę, że poprostu te zmiany pogody mnie rozwalają ale ok. On się doszukuje symptomów. Napewno... Ledwo 4dni po owulacji. Eh, marzyciel, ale nie ukrywam, marzy mi się.
Ja też ostatnio padam tak szybko 😂 zmęczenie wieczorem, libido zerowe

Dzień dobry! Ehh rozmarzyłam się- ja na studiach pracowałam w kawiarni. Robota marzeń dla osoby kochającej cukier i wypieki🤪 zajeb przy weekendach, świętach/ komuniach taki, że siknąć nie było komu 🤪 uwielbiałam to miejsce i klimat 🥰

wyobrazcie sobie duze osiedle firm, 0 domow, blokow, nic tylko firmy, mnostwo :D gdzies pomiedzy jest firma, w ktorej pracuja same kobiety i tylko te sa przyjmowane, nie wiem czemu, ale tak jest :D zgadnijcie gdzie byly najwieksze awantury i bojki na placu przed firma? 😂😂
Pro Wrestling Fighting GIF by ALL ELITE WRESTLING

@Peppcia @Pierwsze 🥰 co u Was Kochane? 🥹
Jeszcze muszę zobaczyć kogo wywołać do tablicy 🤣
Dziękuję że pytasz 😘

Ostatnie tygodnie czas pochłaniają mi...psy 🤪
2 dziewczynki z cieczką na pokładzie a między nimi ON, niekastrowany amant niczym artysta ze spalonego teatru 😁 😆

Normalnie cyrki na kiju 😆

W tym miesiącu odpuściłam sprawdzanie kiedy pik itd. Także był spontan i może siknę sobie na patyka jeszcze we wrześniu 😁

reklama
Dziękuję że pytasz 😘

Ostatnie tygodnie czas pochłaniają mi...psy 🤪
2 dziewczynki z cieczką na pokładzie a między nimi ON, niekastrowany amant niczym artysta ze spalonego teatru 😁 😆

Normalnie cyrki na kiju 😆

W tym miesiącu odpuściłam sprawdzanie kiedy pik itd. Także był spontan i może siknę sobie na patyka jeszcze we wrześniu 😁

O, to masz urwanie głowy z takim Zwierzyńcem 😍 ale ile Serściuszków do grzania 😁
My mamy psa i kota i też jest nieraz wesoło 🤣

Trzymam kciuki za testowanie 🥹🤞🏻🍀

Do góry