reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Nie no dziś 5-6dpo a ja nie mogę się na niczym skupić... ale to się dłuży. W weekend będzie na pewno testowanie, nawet jak mam zobaczyć biel :p
jejku czemu to się tak dłuży 😂
ja miałam pik na jednym jedynym teście 14.09 a 15.09 już blada kreska i zastanawiam się ile dni jestem po owulacji 😂
aj, miałam się nie nakręcać 😂😂 przecież ten plemnik z 13.09 na bank nie poczekał na to jajeczko 😂

ja miałam pik na jednym jedynym teście 14.09 a 15.09 już blada kreska i zastanawiam się ile dni jestem po owulacji 😂
aj, miałam się nie nakręcać 😂😂 przecież ten plemnik z 13.09 na bank nie poczekał na to jajeczko 😂
Masz faceta w rozjazdach? A nóż widelec akurat się uchował jeden najsilniejszy 💪❤️ piłka w grze

Już się nie mogę doczekać 🥰 chociaż taki szczeniak to znowu wyzwanie i mokre maty w domu 🫣
To ja ostatnio zupełnie zmieniłam do tego podejście. Miałam matę która była sucha 🤭😁 za to siusiu robiła sobie to tu to tam i spoko jej i mnie było wygodnie, wolę szybko sprzątnąć z podłogi niż męczyć ją i siebie żeby na siłę kazać jej sikać tam gdzie mata leży. Ona bez stresu w końcu nauczyła się że wychodzimy na spacer a i ja nie miałam ciśnienia. Nauczyła się czystości w swoim tempie i na swoich warunkach 😄

O tak, pracuje w branży beauty i znam to aż za dobrze 🤣🤐 dlatego od 3 lat prowadzę sobie swój mały biznes, pracuje sama i z nikim się kłócić nie muszę 🤣
Można wiedzieć czym sie zajmujesz ? Szukam właśnie pomysłu co ze sobą zrobić by nie wracać na etat. Chodzi za mną barbering, ale chciałabym otworzyć własny salon z mężem bo też chodzi mu po głowie zmiana

Ja odpuszczam póki co testy owu, męża to trochę denerwowało, że liczę każdy dzień i chciałam tylko co 2 się przytulać. Także idziemy na żywioł, czasem codziennie, czasem po 3 dniach. Poszłam do łazienki i patrzę, że śluz płodny myślę sobie już? Patrzę w kalendarzyk, że płodne i ,3 dni do owulacji’ także zluzowała mi głowa i faktycznie lepiej dla mnie się tak starać. Bo za bardzo już w depresję wchodziłam licząc każdy dzień i godzinę przy testach

To ja ostatnio zupełnie zmieniłam do tego podejście. Miałam matę która była sucha 🤭😁 za to siusiu robiła sobie to tu to tam i spoko jej i mnie było wygodnie, wolę szybko sprzątnąć z podłogi niż męczyć ją i siebie żeby na siłę kazać jej sikać tam gdzie mata leży. Ona bez stresu w końcu nauczyła się że wychodzimy na spacer a i ja nie miałam ciśnienia. Nauczyła się czystości w swoim tempie i na swoich warunkach 😄
Ja też bym na to poszła, ale mój mąż na pewno nie pozwoli na to, jest dość pedantyczny. Liczę po cichu, że szybciej złapie od starszej suni 🤣 pracujemy hybrydowy będziemy najwyżej wychodzić 10 razy na dobę

reklama
To już wielkie odliczanie 😁
odliczanie? ja myśle że to już podchodzi pod obsesje :D
ja seksy 18 i pik zobaczyłam 2h później, a 19 już blado. To chyba pierwszy raz tak idealnie, no i mentalnie wariuje, z jednej strony bym bardzo chciała, z drugiej trochę plany by mi się posypały i się boje nieznanego, ale też wiem że nigdy nie będzie idealnego momentu, a nawet jak będzie to nie zawsze się uda :p tak więc czekam przebierając nóżkami na każdy mały objaw i znak :p

Do góry