niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Sporo nas tak chwilę po owu, a jeszcze przed testami, ale będzie na początku października sikanka! I wierzę, że same pozytywy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy raz w życiu doświadczyłam tego po znieczuleniu ogólnym. Wymioty ,światło Strent i ból okropny głowy.Niestety migrena taka jestnajgorzej
![]()
Żadna nie chce obsikac żadnego patykaJa już bym teoretycznie mogła testować, ale że objawów brak, a testów nawet nie posiadam to czekam do tej niedzieli…Generalnie jeśli na dniach okres nie przyjdzie, a test będzie biały to będę wiedziała, że owulki nie było i tą wersję obstawiam najbardziej.
jak ja nie lubię pakowaniaDzień dobry️
U mnie dalej migrena, tego Dezamigren nie polecam, bardziej mi pomógł Apap który wzięłam dzisiaj rano
Muszę zacząć prać ciuchy i się pakować bo się nie wyrobię z niczym a przez ten ból głowy nie mam ochoty na nic![]()
Co mam sikać jak nie ma sensu. Jak chcesz to mogę Ci owulaka machnąć bo to jedyne na czym pojawi się blada kreskaŻadna nie chce obsikac żadnego patyka
Komisja czeka
Mam nadzieję że koniec miesiąca będzie wysyp i październik
Daj znać jak tam twoje pęcherzykiDzień dobry!️ Ja się zbieram zaraz na podglądanie moich pęcherzyków po drugiej turze Lametty w tym cyklu, trzymajcie kciuki!!
![]()
Oby było tych kresek na koniec jak najwięcejNie no, a tak serio ktos musi wyrobic ta norme za ten miesiac wiec… padlo na Was z koncowki![]()