Megipta
Fanka BB :)
Tak, muszę wykorzystać te 10 testówO właśnie a Ty powtarzałaś test ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, muszę wykorzystać te 10 testówO właśnie a Ty powtarzałaś test ?![]()
To czekamy na te bety i wpisujemy drugie serduszko w tym miesiącu ! W końcu !Tak, muszę wykorzystać te 10 testówCiemnieje i idę jednak jutro na prożka i bete i w poniedziałek tylko beta
Zobacz załącznik 1721953
Jaki produkt aliness konkretnie brałas?Napewno mi przyspieszyła owulke bo zwykle miewam 17dc, wcześniej też brałam miovele i urodziłam drugiego synkateraz brałam dla poprawy owu w ciemno z Aliness. Nawet kupiłam sobie ACC zeby podkoksowac ale nie zdążyłam
![]()
Strasznie mi przykroMąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie maniby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację
![]()
Mąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie maniby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację
![]()
Tak, staramy się o pierwsze dzieckopowiem Wam że przeraża mnie niewiedza, że to dopiero początek, i ja bym nawet mogła poczekać, wiem że może to potrwać... Tylko że ta diagnostyke zaczyna się dopiero po roku. Nie chce smecic, bo wiem ile par stara się latami, po prostu czuję taka niesprawiedliwość, że tyle par czeka na uprawnionego maluszka, a znam przypadki, że po prostu wpadli a dziecka nie chcieli... Obserwuje taka akademię płodności na insta czy fora i mam wrażenie, że większości to przychodzi z trudem i już się nastawiam negatywnie...
Poproszę o wpisanie na ławeczkę 13 października, dziękuję![]()
łączę się w bóluMąż przyjechał z testami,zrobiłam bo nie wytrzymałam,nawet cień cienia nie maniby wiedziałam,niby czułam że nic z tego ale jednak jakaś nadzieja była,przykro mi jakoś bardzo,czekamy na nowy cykl i na nową stymulację
![]()
Inozytol + myo/D-chiro 650mgJaki produkt aliness konkretnie brałas?