reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Dziękuję za wsparcie ♥️ masz rację ale mimo wszystko czuję jakiś żal
Wiem i calkowicie Cie rozumiem ♥️ mysle, ze my wszystkie tutaj dokladnie to rozumiemy :) nie przekreslaj jeszcze tego cyklu, zobacz jutro rano z takiego pelnego moczu, kolejnego dnia tez, a nawet jesli przyjdzie @ czego kompletnie Ci nie zycze to oddziel to gruba krecha i lec dalej z pradem :)

Wiem i calkowicie Cie rozumiem ♥️ mysle, ze my wszystkie tutaj dokladnie to rozumiemy :) nie przekreslaj jeszcze tego cyklu, zobacz jutro rano z takiego pelnego moczu, kolejnego dnia tez, a nawet jesli przyjdzie @ czego kompletnie Ci nie zycze to oddziel to gruba krecha i lec dalej z pradem :)
Za parę dni mi przejdzie ta złość zapewne i będę dalej działać ale już testować nie bede do dnia miesiączki czuję że tak będzie dla mnie lepiej psychicznie 😔 przyjdzie ta małpa wredna a z nią nowe szanse ale dziękuję za wsparcie z całego ♥️

Za parę dni mi przejdzie ta złość zapewne i będę dalej działać ale już testować nie bede do dnia miesiączki czuję że tak będzie dla mnie lepiej psychicznie 😔 przyjdzie ta małpa wredna a z nią nowe szanse ale dziękuję za wsparcie z całego ♥️
Myślę, że dla każdej z nas biały test albo pojawiająca się miesiączka to pewnego rodzaju smutek, żal, złość, rozgoryczenie 🥺 też trzeba pozwolić sobie na takie emocje, a później działać dalej 💪

reklama
Do góry