Karolinalina
Fanka BB :)
Przykro miu mnie dzisiaj biel vizira, jutro/pojutrze termin miesiączki także nic z tego
My wyjeżdżamy na weekend ze znajomymi także odezwę się po weekendzie. Miłego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miu mnie dzisiaj biel vizira, jutro/pojutrze termin miesiączki także nic z tego
My wyjeżdżamy na weekend ze znajomymi także odezwę się po weekendzie. Miłego![]()
Jeśli brak chętnych, a oczekujecie kogoś kto utrzyma porządek, to wiecie gdzie mnie szukać.Piździernik to mój miesiąc urodzinowy.
![]()
Twoja kreska dokładnie taka sama jak mojaNo, macie moją kreskę9 dpo, nie wiem czego się spodziewałam. Teraz testuję dopiero 30!
u mnie dzisiaj biel vizira, jutro/pojutrze termin miesiączki także nic z tego
Październik jest TwójJeśli brak chętnych, a oczekujecie kogoś kto utrzyma porządek, to wiecie gdzie mnie szukać.Piździernik to mój miesiąc urodzinowy.
![]()
ja się chyba boję, że to może być prawda .. chyba się włącza ten strach po stracie styczniowej..Dla mnie coś tam majaczyale ekspertem nie jestem, za to na twoim miejscu już byłam bym w laboratorium
![]()
Rób rób może akurat na weselu nie zaszalejesz tak jak ja kiedyś na sylwestrazrobię jeszcze jeden chiński nie z pierwszego moczu, bo dziś mamy weselekurde, że ja wcześniej nie ogarnęłam tych testów, jakoś mi tak ten tydzień zleciał, że jestem w szoku, że już piątek
Edit. Znowu jakiś ch**ocieniek się pojawia
Ojejku jak się cieszęA ja z racji tego, że byłam na testowanku z Wami to się podzielę informacją.
Byłam wczoraj na USG, wszystko jest okej i mały człek ma już 1 cm.
Nie pociesze ale taki strach będzie na każdym etapie kolejnej ciążyja się chyba boję, że to może być prawda .. chyba się włącza ten strach po stracie styczniowej..
Ja mam omamy. Ja się doszukałam cieniami zostały tylko chińskie testya im już nie ufam .. chociaż to nie są te co mnie kiedyś oszukały, ale i tak już w sumie nie ufam chyba żadnym
musze kupić jakieś prawilne na jutro, bo okres ma być 29go to jeszcze raz spróbuję, a co!![]()