reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?

reklama
Jak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?

My mamy prawie 9latkę i też jesteśmy odzwyczajeni od pieluch ale nie mamy żadnych rozkmin póki co. Będziemy mieli jak się uda 🤣🤣 Ale przede wszystkim to będziemy się bardzo cieszyć 😊🥰
Tylko pytanie ile jeszcze 😆😆

reklama
Do góry