callina
Fanka BB :)
to jest straszne... wiem co czujesz.. to już zostanie z nami na zawszeU nas niestety do tej pory się to nie udało. A mogłoby za kilka dni obchodzić roczek..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest straszne... wiem co czujesz.. to już zostanie z nami na zawszeU nas niestety do tej pory się to nie udało. A mogłoby za kilka dni obchodzić roczek..
Ja mam wiecznie różne zapytaniaJak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?
to jest straszne... wiem co czujesz.. to już zostanie z nami na zawsze![]()
zdecydowanie tak!Czasem myśli się o nich mniej, czasem bardziej ale jednak się myśli![]()
Ja razem z Tobą, cudowne wieścija się boję.. trzęsę się cała...
Kochana mam w domu 11 latka, takie mysli przechodzily i chyba nadal przechodza przez glowe, zwlaszcza, ze juz serio mozna uznac za stabilne zycie, ale ta chec jest duzo mocniejsza od stabilnosciJak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?