reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Jak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?
Ja mam wiecznie różne zapytania 🙂 i też myślę o tym czy to w ogóle dobry pomysł
A później nie mogę się doczekać znowu tego czasu ciąży, maleńkiego ciepłego ciałka 🥹

callina po cichutku gratuluję :)

niecierpliwamatka ja też mam takie myśli, mam już prawie pełnoletnie dziecko, drugie też juz całkiem duże, też chcę trzecie a jednocześnie boje się

@callina mam nadzieje, ze jestes juz w drodze na bete! O mamuniu! ;D czlowiek tylko zje sniadanie a tu taka akcja sie dzieje!! :D chocby chinczyk Cie chcial oszukac to 2 rozne juz nie ma opcji! :D

Jak ja sie nie mogę doczekać testowania. Z jednej strony bardzo chce, z drugiej się boje. Starsza już pannica, zapomniałam jak się zajmować takim bobo. Już też trochę przywykłam do ciszy, wygodnego życia. Mam dziś nastrój nostalgiczny. Czasem przypominam sobie jak ona była taka malutka i urocza, ale też jak patrzę jak mam spokojnie i wygodnie w życiu. Kładę się o której chce, nie latam z pieluchami. Sama już nie wiem, chyba hormony mi wala na głowę. Tez macie czasami takie znaki zapytania?
Kochana mam w domu 11 latka, takie mysli przechodzily i chyba nadal przechodza przez glowe, zwlaszcza, ze juz serio mozna uznac za stabilne zycie, ale ta chec jest duzo mocniejsza od stabilnosci :) zreszta! Jak cos ma pierdzielnac to i tak pierdzielnie i zburzy stabilnosc, wiec niech to chociaz bedzie dzidzius! :) mysle ze to decyzja z takich, ktorych nie bedzie sie zalowac, za to zalowaloby sie za kilka lat, ze nie podjelo sie proby :) moglabym miec z banki i dziecko na wylocie w mlodym wieku, ale co za roznica kiedy bede miec luz, czy na 40, czy dopiero na 50 :)

reklama
Wiecie czego się boję najbardziej?
Biochemu znowu.
Odbiorę wyniki a tam progesteron malutki... Ja już widzę czarne scenariusze.

Dziś mi się śniło że okres dostałam

Do góry