Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Czeakmy na relacje jak zaragujemąż pewnie powie: przecież tu nic nie widać, jest jedna kreska, ty jesteś pewna?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czeakmy na relacje jak zaragujemąż pewnie powie: przecież tu nic nie widać, jest jedna kreska, ty jesteś pewna?![]()
no i chyba nie zaszaleje..Rób rób może akurat na weselu nie zaszalejesz tak jak ja kiedyś na sylwestratego ci życzę
![]()
dobra, uciekam szykować się na wesele, buziaki! Będę mieć wyniki to dam znaćCzeakmy na relacje jak zaraguje![]()
Szaleć możesz z drinkami bezalkoholowymino i chyba nie zaszaleje..
Dziękuję Ci! Ja tobie też życzę tego samegoJak ja Ci życzę tej ciazy, ale byś miała piękne święta. Oh .. koniecznie napisz jaka będzie beta, nie nakręcany się ale A!
haha może coś w tym jestNic nie pozno, 10 to sie szuka cieni, a 11 czy 12 juz widac, a u Ciebie widac i to dobrze!
@poziomkowa00 moze to jest metoda? Chodzic na wesela w terminie @![]()
Omg i teraz tylko o tym będę myślećdobra, uciekam szykować się na wesele, buziaki! Będę mieć wyniki to dam znać
Ty ale czekaj ja nie rozumiem, to źle? Nie może jeszcze wzrosnąć? Może to sam samiuski początekKoniec
Beta 5 progesteron też 5