matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
właśnie zajrzałam w książeczkę Małgosi. dzisiaj dostała tą szczepionkę.
boję się jak jasna cholera!!!!.............
boję się jak jasna cholera!!!!.............
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

.Pozdrawiam miłej nocki
i oczywiście, że lepiej wiedziec takie rzeczy
Inna szczepionka na WZWB oprócz Euvax'a to Engerix. U mnie był szczepiony za pierwszym razem właśnie Engerixem, w szpitalu. A właśnie ciekawa jestem jak wycofali Euvax to czym teraz szczepią?
Tyle, że w szpitalu o tym nie mówią jak ktoś wie to wie
Pikanerii dodaje fakt, że kobieta po porodzie nie musi o wszystkim pamiętać więc można o tym zapomnieć 
w szpitalu nasze maluszki też były tą szczepione ....Można kupć sobie inna nie pamiętam nazwy jaką ona mi powiedziała kosztuje 60 zł,z tym ż powiedziała mi coś takiego że jeżeli dziecko było w szpitalu zaszczepione ta koreańską to na tą drugą może nie mieć takiego działania 
Była strasznie zdziwiona faktem że ktoś sie pyta o takie coś.....I ze stoickim spokojem mówiła że po każdej szczepionce może się zdażyć coś takiego ,że każde szczepienie niesie ryzyko ale że est więcej dobrego niż złego w szczepionkach to akurat Fakt.....Przekonywała że takie zdarzenia to odetek i niema się czym martwić..............No ja tak nie sądze bo jest się czym martwić 
Niewiem co mam zrobić czy kupić tą drugą ??a jak będzie nie tolerancja?