reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
Sanya - co tu wyjaśniać w każdym szpitalu tym szczepią :(..

Agata - nie wiem na ile wiarygodne to było źródło , bo to dodatek do gazety " mamo to ja " ale tak tam było

Dzis we wiadomosciach tez byla mowa o szczepieniach.
Jedni specjalisci sa zwolennikami szczepien a drudzy sa za ograniczeniem nawet szczepien obowiazkowych - i badz tu zwykly czlowieku madry co robic jak oni sami nie wiedza czy one pomagaja czy wrecz szkodza:wściekła/y:

Sanya - mi tez szcepili synka tym tyle ze z innej serii. Ale ogolnie to mam info w ksiazeczce tylko o tym szczepieniu:baffled:
Sanya, Agata - A Wy macie w ksiazeczce wszystkie szczepienia ze szpitala opisane?

Ostatnia edycja:
Jestem ciekawa jak Wasze brzuszki po porodzie, bo u mnie straszna "galareta" normalnie dół :-(. Kupiłam sobie nawet specjalny pas poporodowy, który podobno jest dobrym wsparciem w powrocie do dawnego wyglądu. Na razie się obciskam i czekam na cud ;-). A tak poważnie to od kiedy można po cesarce zacząć ćwiczyć brzuch? Słyszałam bardzo sprzeczne opinie począwszy od przyzwoleniu już w pierwszych tygodniach skończywszy na katowaniu brzucha dopiero od 6 m-ca :baffled:. Gdzie tu ustawić optimum...?:crazy:

reklama
Karina - Infarnix Hexa słyszałam w wiadomościach i badz tu mądry .. akurat jak my szczepimy to wszędzie gadki o szczepieniach

Marta - zeby tam wszystko do normy wróciło to ok. pół rokiu , tak mi ginka powiedziała

Do góry