reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

agata...co do tej szczepionki engerix to moj syn w szpitalu po urodzeniu byl nia szczepiony i ja za nia nie placilam wcale...no a pozniej bralam 5w1 i tez ta na wzw druga byla engerix i placilam standardowo jak za takie 5w1 wiec moze zalezy od miejsca nie wiem....

reklama
Sanya - co tu wyjaśniać w każdym szpitalu tym szczepią :(..

Agata - nie wiem na ile wiarygodne to było źródło , bo to dodatek do gazety " mamo to ja " ale tak tam było

Ja też o tym czytałam w tej książce pierwszy rok z życia dziecka :tak:

Szczpienia (a w zasadzie jedno) mam wpisane w książeczce, do tego jest ta karta szczepień.

nawet poleciałam mleko kupić to ha bo myślałam że to od mleka ale już sama niewiem.....Ma rozwolnienie już 3 dobe fakt tera po lekach robi rzadziej ale i tak luzne to jakis koszmar ...JUz myślałam że w niedziele wrucimy jeszcze raz do szpitala ale jakos się uspokoiło ,dzis juz rano zaatakowałam lekarza i czekamy na efekty :baffled::baffled::blink:

Dziewczyny napiszcie mi prosze jakie witaminy i w jakich dawkach biora Wasze dzieciaczki.

Nie wiem jak Wy ale ja mam halo na punkcie szczepien i mi sie dzis snily choc bedziemy szczepic malego dopiero 6 listopada.:baffled:
Aktulanie zdecydowalam sie na na to szczepienie 6w1 i nic poza tym.

karina...ja tez tylko 6w1 bede szczepic...dzisiaj zreszta. Moja mloda to ta wit K i pewnie dzisiaj dostane recepte na wit D3..ale to sie jedna krople dziennie daje z tego co pamietam... i zadnych witamin wiecej nie daje...no chyba ze starszemu to bede teraz dawac te witaminy-zelki co sa, jedna dziennie....

reklama
KarinaNieZie - mojej córci przepisano witaminę K (VitaK w kapsułkach do wyciśnięcia bezpośrednio do buźki dziecka - 1 /dzień), witaminę D (Vigantol - 1 kropla/dzień), multiwitaminę (Cebionmulti - 3 krople/dzień)

Do góry