morticia_adams
Fanka BB :)
Zwykle, Trójmiasto.Ale to miałaś zwykle czy sono? Bo w sumie taki wysoki koszt mi się wydaje.. w jakim mieście to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykle, Trójmiasto.Ale to miałaś zwykle czy sono? Bo w sumie taki wysoki koszt mi się wydaje.. w jakim mieście to?
a rozmawialiście z nim o ewentualnym rodzeństwie?aaa dobra widzę że masz dwóch synów to jednak nie ma takiej dużej różnicy bo jeszcze dochodzi środkowy. U nas jeśli pyknie będzie 8 lat różnicy i zastanawiam się jak to będzie.
mam córkęa rozmawialiście z nim o ewentualnym rodzeństwie?
no to supermam córkętak oczywiście że rozmawialiśmy, jeszcze rok temu zmieniała zdanie zależnie od dnia teraz od jakiegoś czasu utrzymuje ze chce rodzeństwo i sama nieraz się dopytuje czy będzie bejbik.
Ja korzystam z easy@home. Zamawiam na Amazonie, wychodzi chyba ok 1,60 zł za sztukę. Nie wiem jak to się ma cenowo do innych testów, bo kupuję je ze względu na możliwość porównywania wyników w apceDziewczyny, jakie polecacie testy owulacyjne? Właśnie mi się kończą (teraz mam Domowe Labolatorium) i się zastanawiam czy zostać przy tych czy może macie coś lepszego w podobnej cenie?
a i dodam coś o sobie. Mam 33 lata i córkę 5 latPoproszę test na 8 września![]()
hej, jeśli już czujesz, że to objawy ciążowe to test powinien wyjść pozytywnya i dodam coś o sobie. Mam 33 lata i córkę 5 latW zasadzie to moja pierwsza próba zajścia w ciążę po urodzeniu córki. Mam wrażenie, że się udało choć nie chce zapeszac. Czuję się identycznie jak przy pierwszej ciąży. Mam obolałe piersi, ból podbrzusza i wzdety brzuch. Dodam że rzadko mnie piersi bolą na miesiączkę także jestem pełna nadzieji.
Testy z Domowego Laboratorium też można wrzucać do Premom, tylko wtedy w zakładkę OthersJa korzystam z easy@home. Zamawiam na Amazonie, wychodzi chyba ok 1,60 zł za sztukę. Nie wiem jak to się ma cenowo do innych testów, bo kupuję je ze względu na możliwość porównywania wyników w apceDo tej pory działały bez zarzutu.